Jump to content

zaprešić

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim da mi odgovorite na pitanje kako legalizirati balkon u zgradi koja nije etažirana.Zgradu je gradio Udarnik 1981g.Dali svi stanari ( cca 50 stanova) moraju pristati jer neki nisu pomicali balkon.Zgrada se sastoji od pet ulaza. Neki ulazi su izdvojeni i imaju svog predstavnika stanara.Kome se obratiti.Ja cu poduzeti sve da pripremim dokumentaciju i predam zahtjev za legalizaciju ali sumnjam da ce se svi stanari složiti sa mnom. Što ućiniti. Hvala na odgovoru.
  2. Hvala na odgovoru, da trebam legalizirati balkon.Sada me zanima od koje institucije krenuti i koje papire moram ishoditi za predaju zahtjeva za legalizaciju. Zgrada je na lokaciji Zaprešić, a izgrađena 1981.g. Hvala na odgovoru i srdačan pozdrav.Gordana Pavelić.
  3. Vlasnik sam stana u zgradi u kojem smo pregradili balkon od cca 3m2,i ostalo je cca 1,5m2 balkona. Pomaknuli smo postojeći prozor i vrata balkona bliže ogradi balkona i time dobili veći unutarnji prostor.Ograda balkona je tamo gdje je i bila a prozor i vrata su ista koja smo dobili uz stan,jedino su vrata i prozor balkona bliže ogradi.Jesmo li dužni legalizirati novonastali izgled.Zahvaljujemo na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija