Jump to content

mde

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    mde je reagirao na Mark12345 u Student kao suvlasnik d.o.o.-a   
    Jedno s drugim nema veze!
  2. haha
    mde je reagirao na snowdrop u Student kao suvlasnik d.o.o.-a   
    Vlasništvo nema veze s redovitim studijem. Možete biti vlasnik d..-a.
    Bilo bi dobro da je netko drugi direktor. Ako mislite biti jedini osnivač onda kod javnog bilježnika (koji sve prethodno pripremi kad odabirete ime, djelatnosti...) potpisujete izjavu o osnivanju, potvrdu da nemate dugova prema državi i izjavu kojom imenujete direktora. Sa svim tim odlazite u ured hitro.hr-a, uplatite temeljni kapital i ostale troškove (objavu u NN, pristojbu Hitru da Vam sve to skupa nosi na trgovacki sud, zavod za statistiku...), birate glavnu djelatnost i čekate da se sve to vrati sa trg.suda na Hitro.hr. kada dolazite po papire kako bi mogli prebaciti temeljni kapital s privremenog računa u banci na "pravi" račun. To je postupak za osnivanje d.., dakle to prolazite i kao student, i kao zaposleni negdje drugdje i kao umirovljenik... Za j.d.. Vam ne znam detalje al pretpostavljam da je postupak slican.
    Ostale aktivnosti d..-a obavlja (potpisuje) direktor i Vi kao vlasnik (ako ste samo vlasnik ili suvlasnik) nemate veze s tim (naravno, Vi razrješujete dikretora kako ste ga i imenovali).
  3. haha
    mde je reagirao na k.josip u Student kao suvlasnik d.o.o.-a   
    Mislim da možeš imati d. i biti student, nema nikakve prepreke
  4. Zbunjen
    mde je reagirao na Silvio980 u Što registrirati?   
    Hvala na odgovoru. Da, ovo je stvarno žalosno, kad želišnešto raditi legalno a jednostavno ti to država ne omogućava. Ja bih bio sretanda mogu godišnje zaraditi desetak tisuća kuna i platiti državi taj paušal oddvije tisuće i svi sretni. Ali ne…
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija