Jump to content

krunot

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prije cca 13 godina sam odselio iz kuće u Zagrebu, koja je u mojem vlasništvu 1/1 i ostavio je bivšoj supruzi i djeci.Bivša supruga je tada uz moju susglasnost podigla hipotekarni kredit na tu kuću. Sada bih želio nekretninu prenijeti na kčer, darovnim ugovorom uz klauzulu doživotnog uživanja za sina i bivšu suprugu.Zanima me da li je moguće, s obzirom na hipoteku, taj darovni ugovor gruntovno provesti, odnosno, čuo sam da postoji tzv. predbilježba vlasništva, pa bih vas molio da mi malo podrobnije objasnite proceduru. Unaprijed zahvaljujem !
  2. Hvala Vam na odgovoru, ali bih Vas molio da mi objasnite što konkretno znaći, odnosno donosi eventualni prijedlog o razvrgavanju suvlasništva.
  3. Vlasnik sam posjeda u 1/4 ( radi se o stambenoj kući sa svim popratnim sadržajima). Vlasnik 3/4 objekta mi ne dozvoljava pristup objektu, pa me zanima na koji naćin da dođem u posjed svojeg dijela nekretnine, tj. koja su moja odnosno njegova prava i kakva su prava vezana uz pokretnine koje su u objektu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija