Jump to content

marianna

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. pa to mi zvuci nelogicno. to bi znacilo da bi se ja iako zivim i radim u italiji a u hrvatskoj sam kupila nekretninu (koju namjeravam iznajmljivati i koristiti za odmor), trebala na tu nekretninu prijaviti jr bih u protivnom mogla imati problema s dokazivanjem vlasnistva??!! pa to mi nema bas previse smisla.
  2. Pozdrav bovu. zahvaljujem na iscrpnom odgovoru. nadala sam se da se stvar moze rijesiti na taj nacin (i po samoj logici sam isto razmisljala). zahvaljujem jos jednom . pozdrav. marijana
  3. Nije problem reci istinu, nemam nista skrivati, 2005 sklopila sam brak sa talijanskim drzavljaninom i godinu iza toga sam se polako selila (jer ovdje sam imala poslovne obaveze pa nisam mogla odmah sve ostaviti i otici). Jedina stvar koja me muci je sto sam prosle godine kupila jednu nekretninu u hrvatskoj i koristila sam hrvatske dokumente (osobnu iskaznicu, oib) sve sa prebivalistem u hrvatskoj. Zbog toga razmisljam da napravim odjavu kao da sam sada otisla, da ne bih kasnije imala problema sa vlasnickim listom
  4. Zahvaljujem na odgovorima. S obzirom da sam dobila dva savjeta zanimalo bi me sto bi u ovom slucaju bilo bezbolnije rjesenje? Odjaviti se sada, kao da sam do sada bila ovdje ili odjaviti se uz izjavu da sam odselila 2006?
  5. Prije 7 godina napustila sam republiku hrvatsku iz obiteljskih razloga. nikada se nisam odjavila sa svoje adrese prebivalista u zagrebu. Moram priznati da se nisam interesirala i mislila sam da nije potrebno. Sada medjutim vidim da je moguce dobiti i kaznu zbog propustene odjave prebivalista. Da li netko zna nesto vise? Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija