Jump to content

tara beata

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tara beata objavio

  1. Može li mi tko reći, ako zna iz iskustva, može li mi odvjetnik ispostaviti račun ako nema moju potpisanu punomoć. Naime želim prekinuti njegov angažman jer me zavlači mjesecima a vrlo malo je napravio. Pregledao je ugovor koji trebam potpisati i mailom uputio samo par ispravaka koje treba unijeti. Od tada ne odgovara na pozive, niti na mailove i oglušuje se na sms-ove a priča nije završena jer druga ugovorna strana ima pitanja i sugestije. Mogu li mu jednostavno otkazati i angažirati novog odvjetnika bez plaćanja ovih par stvari (jedan uvodni razgovor u uredu i 1 mail sa ispravcima) i zna li itko na temelju čega ima pravo dostaviti mi račun? HITNO MI JE!!! Puno puno hvala na svakoj informaciji!
  2. Poštovani molim ŽURNE savjete jer ne znam što učiniti. Može li mi tko reći, ako zna iz iskustva, može li mi odvjetnik ispostaviti račun ako nema moju potpisanu punomoć. Naime želim prekinuti njegov angažman jer me zavlači mjesecima a vrlo malo je napravio. Pregledao je ugovor koji trebam potpisati i mailom uputio samo par ispravaka koje treba unijeti. Od tada ne odgovara na pozive, niti na mailove i oglušuje se na sms-ove a priča nije završena jer druga ugovorna strana ima pitanja i sugestije. Mogu li mu jednostavno otkazati i angažirati novog odvjetnika bez plaćanja ovih par stvari (jedan uvodni razgovor u uredu i 1 mail sa ispravcima) i zna li itko na temelju čega ima pravo dostaviti mi račun? HITNO MI JE!!! Puno puno hvala na svakoj informaciji!
  3. Molim ŽURNE savjete jer ne znam što učiniti. Može li mi tko reći, ako zna iz iskustva, može li mi odvjetnik ispostaviti račun ako nema moju potpisanu punomoć. Naime želim prekinuti njegov angažman jer me zavlači mjesecima a vrlo malo je napravio. Pregledao je ugovor koji trebam potpisati i mailom uputio samo par ispravaka koje treba unijeti. Od tada ne odgovara na pozive, niti na mailove i oglušuje se na sms-ove a priča nije završena jer druga ugovorna strana ima pitanja i sugestije. Mogu li mu jednostavno otkazati i angažirati novog odvjetnika bez plaćanja ovih par stvari (jedan uvodni razgovor u uredu i 1 mail sa ispravcima) i zna li itko na temelju čega ima pravo dostaviti mi račun? HITNO MI JE!!! Puno puno hvala na svakoj informaciji!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija