Jump to content

Distinctive

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da da, radi se u biti o vise manjih kazni... ali problem je sto jedan dio od drzave, drugi od jedne firme a treci od banke. Da li to znaci da moram svagdje posebno ici ili se sve moze preko prekrsajnog suda?
  2. Pozdrav! Vlasnik sam manje firme i pošto se radi o takvom poslu da je nemoguće ne dobiti kazne zbog krasnih HR zakona ja sam kao odgovorna osoba poprilično toga naslagao na svoje ime zbog toga što smo se mučili da sve nekako održimo i da ne moramo prodati sve i ostati bez ičega. Eto, situacija ide na bolje ali sam dobio dosta kazni na svoje ime i blokirani su mi privatni računi. Pošto se radi o većem iznosu (nije ništa strašno) htio bih to riješiti no ne mogu odjednom. Zanima me da li postoji način da se dogovorim sa Finom da mi daju isplatu na rate i da mi odblokiraju račune tj da maknu ovrhu? Ja bi im mjesečno isplaćivao taj dug da se toga riješim i da ne mislim više na to. Hvala
  3. Pozdrav! Došao sam na ideju otvoriti navedeni obrt, pa me zanima nekoliko stvari: Na svom imenu imam firmu, znači vlasnik sam firme i zaposlen sam kao direktor u njoj. Eh sad da li mi se isplati otvoriti obrt koji je naveden u naslovu teme ili mijenjati vrstu poslova preku sudskog registra pa da to uvedem u firmu. Firma je obiteljska i zbog nekih privatnih stvari je na mome imenu i sada neznam da li će biti problema ako otvorim i obrt na svoje ime? Ono što bih ja htio ponuditi je to da posredujem u trgovini motornih vozila, a cilj je biti dostupan bilo kada, znači kada netko kupuje/prodaje auto, dođe kod mene i ja mu isprintam ugovore. Znači da može prodati auto recimo u nedjelju navečer a javni bilježnik ne radi, pa dođe kod mene pošto bi ja stalno bio dostupan i to mu riješim. Nešto slično kao na auto tržnici. Da li je to izvedivo? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija