Jump to content

plavka

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je plavka objavio

  1. neznam,i ja živim na drugoj adresi,pa je svejedno mom ocu blokiran račun zbog mojeg dugovanja.Iako sam zaposlena i osiguranje čeka na fini da se naplati!!
  2. Hvala na odgovoru.Može još samo to "po novom" pa od kad je to??? Pa zar to zakonom dozvoljeno??
  3. Ako ja dugujem za osiguranje helios,koji čeka na listi čekanja u fini,kako je moguće da jednom od mojih roditelja bude blokiran račun zbog istog tj.mojeg dugovanja???? ( to je osiguranje za registraciju automobila,koji je moj i glasi na mene )
  4. eh,to i mene jaaaaakoooooooo interesira !!!! Isto ću to zatražiti,ali još neznam na koji način. ????
  5. Interesira me,da li netko zna,kada se dobije ovrha općenito na imovini,koja se zbog redosljeda čekanja na fini,nemože odmah naplatiti.... za pokretanje ovrhe na nekretnini trbaš dobiti drugu ovrhu koja je samo za nekretninu ili ova prva koja je općenito na imovini vrijedi odmah za sve?? Hvala
  6. Interesira me,da li netko zna,kad se dobije ovrha općenito na imovini,tj."sjedne na fini",a zbog redosljeda čekanja se nemože odmah naplatiti... za pokretanje ovrhe na nekretninu,trebaš dobiti drugu ovrhu koja je samo na nekretninu ili ova prva koja je općenito na imovini,vrijedi odmah za sve?? Hvala
  7. onom od koga je stigla ovrha,a onda i odvjetničkom društvu koji ju je poslao
  8. Interesira me da li netko zna,kad se dobije ovrha na imovini koja se zbog redosljeda čekanja u fini nemože odmah naplatiti.... za pokretanje ovrhe na nekretninu trebaš dobiti drugu ovrhu koja je samo na nekretninu ili ova prva koja je općenito na imovini,vrijedi odmah za sve'??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija