Jump to content

1111

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tĩnh dật, văn nhã như một thục nữ điển hình như Xích hà tiên tử đột nhiên lại xuất hiện hành vi vội vàng như vậy, không thể không nói, thiên hạ to lớn quả nhiên không có gì không có khả năng phát sinh. Đây là cảm tưởng tâm đắc nhất của Thanh Oa Thần Quân (từ nơi ẩn thân), s máy chạy bộ máy chạy bộ điện

    tập máy chạy bộ hiệu quả

     

     

    au đó liền lén lút theo sau cước bộ của hai vị tiên tử xinh đẹp.(Rùa: Haizz, anh nì cũng “ít chuyện” dữ lun T.T)

  2. Da li je netko bio na testiranju za upisničara na opć.državnom odvjetništvu u zg i kako to testiranje izgleda. poslovnik državnog odvjetništva je prestrašan po količini podataka a i zakon o državnom odvjetništvu isto tako. da li treba sve učiti ili ima nesto kaj je najbitnije? to ne da se nemože naučiti za pet dana, već je puno i za čitanje...... i kakvo je to poznavanje rada na računalu? što se treba znati? pomoć!!!!
  3. Molila bi da mi netko odgovori da li se znaju ili postoje neki zakonski rokovi za rješavanje tih natječaja u drž. ustanovama, npr. sudovima. Natječaj od 12.12.2012. godine na Općinskom sudu u Zg, testiranje 19.02.2013. i još nema ni rezultata testiranja???? Ko je tu lud? Pa nisu ti testovi naučna fantastika da se ne mogu ispraviti skoro dva mjeseca. Ima još netko ko čeka za to radno mjesto- upisničar?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija