Jump to content

nave

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.net.hr
  1. e,bas zbog toga sta trazite da budem iskren,razmisljao sam da li da napisem da sam pomorac. mogu bit iskren,ali bi Vam to zvucalo ili neiskreno ili ludo ili nemoguce. jer znam koje je opce narodno misljenje o pomorcima i da stoje visoko na listi nevjernika. ali niti je zlato sve sto sija,niti je sve crno ko sta izgleda. pa sad sami odlucite sta sam. pozdrav
  2. cca. 99% se slazem sa Vama,ali ne u jednom. ne bi mi bilo lakse da ja prevarim nju. mislim da nismo vise u kamenom dobu,pa da se ponasamo bas samo po nagonu. pozdrav!
  3. ukratko,radim 8 godina kao pomorac,saznao sam da me je zena varala i sada je rastava jedino rjesenje,ali... najvise zbog toga strada najneviniji,a to je djete,svjestan sam toga,ali izgleda da ona nije,jer njoj je dovoljan razlog za prevaru to sto sam ja pomorac. cak sam radi djeteta spreman i probati to nekako sve,recimo,oprostiti i pokusati prebroditi ako to ipak ne bude moguce,interesiraju me neki odgovori naime,sada me zanima jedno pravno pitanje,tj.podjela imovine,znam da se u globalu djeli sve na pola,ali na pocetku naseg braka moj otac je meni darovao zapocetu gradnju(obiteljsku kucu) i vecinu gradjevinskog materijala,a ja sam jos ulozio u kucu cca.70% sveukupnog novca zaradjenog tokom plovidbe. supruga nije radila konstantno tokom braka(duze vremenske periode je bila bez posla),tako da ona nije novcano nista ulagala u izgradnju. zanima me kakvo ona pravo polaze na tu nekretninu s obzirom da je i moj otac ulozio dosta sredstava za izgradnju??? molim Vas odgovor i savjet vise.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija