Jump to content

Han Solo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani Molim Vas da me upitite kako ishoditi mišljenje statičara koji je obavio pregled u potresu oštećene kuće i pri tom izdao CRVENU naljepnicu s preporukom za hitno rušenje. Gdje se mišljenje statičara objedinjavaju i kako dobiti ispis mišljenja. Lp
  2. Poštovanje Zamolio bih Vas odgovor na sljedeće. Naime živim u kući koja je u suvlasništvu, radi se o katnici. Suvlasnici s gornjeg kata i djela potkrovlja u istoj ne žive još od 1995 godine. Isti su odselili i dobili drugu kuću u Republici srpskoj od norveške vlade. O tada ne plaćaju račune za prostorije, niti žele sudjelovati u održavanju ove kuće u suvlasništvu. Dolaze im opomene za neplaćene račune. Pitanje je što može država poduzeti protiv istih pošto 20 godina ne plaćaju doprinose niti žive u toj kući niti je žele održavati ?
  3. Pozdrav. Trebam informaciju kome da prijavim saznanje da su odredjene osobe uspjele dobiti kucu na podrucju tzv. Republike srpske od humanitarnih organizacija (norveska vlada), a na osnovu laznih papira tj. Imaju lazne papire da im je kuca na podrucju RH srusena a nije. Kuca je cijela i u suvlasnistvu je i sada te osobe traze da se kuca etazira kako bi oni prodali svoj dio. U istoj kuci ali u svom dijelu zive ostali suvlasnici dok je njihov dio prazan i kuca propada zato jer oni svoj dio ne odrzavaju i ne zele ulagati u kroviste. Na odgovoru zahvalan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija