Jump to content

kelly123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bas smo i zbog toga isli na lijepo jer smo mislili da cemo uspijet rjesit ko ljudi, ali ne..a jos kada joj kazemo da mora iseliti napada kao da stan ne vrijedi toliko, da je vlaga i pustaju cjevi od vode bla bla bla...ali sa druge strane nam ne dozvoli uci u stan pa kako onda da se brinemo o popravcima?.. i na nas prijedlog neka iseli ako joj je skupo i smatra da nije za zivot psuje i poklopi slusalicu pa zove kao policiju da ju prijetimo..izluđuje nas uglavnom
  2. Tu i tamo nesto uplati ali pricamo o dugu nastalom prije otkaza ugovora...Svote nisu ni priblizne onome sto je visina ugovorene najamnine , a da isplati sav dug su potrebna jos dva zivota...Ali pustimo novce na stranu jer niti se ne nadam vise novcima, bitno je samo da se iseli, ne trazimo ju uopce vise ni novce vec samo da si pronađe drugi stan i da iseli iz razloga sto se ja imam namjeru preseliti u taj stan, i to na lijepo vec dvije godine tako... A neznam ni u kakvom je uopce stanju stan jer nam ne dopusta niti uc unutra, a u policiji joj kao daju za pravo jer je ona u posjedu..Pa se pitam, sta nije da stanodavac ima pravo bilo kada uci u vlastiti stan da provjeri stanje istoga?!
  3. Šta postoji pravo na žalbu iako je ugovor sa strane odvjetnika raskinut radi ne poštovanja ugovora (ne plaćanja najamnine)jos prije godinu dana a ona se jos nije iselila?
  4. Poštovani, trebam savjet u svezi iseljenja najmoprimca iz vlastitog stana, naime, najmoprimac ni nakon pismenog otkaza ugovora o najmu ne zeli iseliti iz stana vec vise od godinu dana, probali smo na "lijepo", cak smo joj pronasli druga 3 adekvatna stana u istom kvartu ali ne zeli niti ici pogledat..kaze da zna svoja prava i da ju tuzimo..provocira...Citam sad zakon o najmu stanova u kojemu pise pod člankom 22 točka 5 da postupak pokrenut tužbom za iseljenje najmoprimca je hitan.. Ima li tko sličnog iskustva?? Koliko taj "hitan" postupak kod nas traje?? Hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija