Jump to content

LupusREBEL

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://rdudli.blog.hr
  1. Uz dozvolu nosioca lising vlasika kamiončića, vozio sam kamion veče snage nego mi vozačka dozvola dozvoljava. Kombi je imao kasko osigiguranje ko Cratia osiguraja. U jednom trenuntku auto mi proklizao i pogotio sam drvo pokraj ceste. Navodno kasko je priznao štetu ali će se za štetu biti odgovora ja i morat ću kasku cijeloukupni iznos plati. Koliko ja znamkasko osiguranje se ne prizna zbog: -alkohola -droge i narkotikaućene krađe ( da vlasnik ostavi i omogućene krađe ( da vlasnik ostavi ključeve, bilo rezervene bilo orginal i dokumente o voziliu u vozilu) ali jeli moguće da se kasko ne prizna,tj počinitelj zbog neposjedvajući odgovarajuću kategoriju za to vozilo kasko neželi priznati štetu več teretit vozača. Naravno, kazna je bila na licu mjesta zbog neoprezne vožnje i plaćena je, može lipolicija retraktivnome kazniri jer sam upravljao vozilom s neodgovarajućem kategorijom vozila s vozačke.
  2. Pa mislim, ako se donese i takav zakon, da nemožeš biti retroaktivno kažnjen dok zakon ne stupi na snagu, bar mislim. Iako se neradi o članici NATO-a, ali to je skroz nebitno. Bit je dali može druga država zatražiti kazneni progon, iako nije kažnjivo po našem zakonu.
  3. U slučaju objave vojne tajne drugih država i njihovih Oružanih Snaga, imali pravne osnove da našem građaninu bude proveden kazneni postupak, u bilo kojem obliku?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija