Jump to content

Maxolino

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve je završilo u najboljem mogućem redu, HVALA Vam na savjetima !
  2. Poštovanje, ona to zna, već u predzadnjoj raspravi sam donijela dokumentaciju za to, a što je i najinteresantinije, ona je susjeda i zna da je stan na prodaju.
  3. Najljepše Vam zahvaljujem ! HVALA Vam
  4. Poštovanje, zahvaljujem na odgovoru, ali presuda je već izrečena prije 2 godine ! A nisam se žalila na presudu jer nisam imala razloga kada znam da sam pogriješila, imam samo ročište o opozivu uvjetne presude !
  5. Poštovanje, Imala sam iznajmljivače, sve je funkcioniralo super, ali desila mi se kobna greška, imali smo iznajmljivače ali je to bilo poduzeće....ja sam naplatila po cjeniku agencije, a oni po svom cjeniku, sve stoji, sve dokumentirano, ja sam priznala svoj propust na sudu, po dokumentima se vidi da ja nisam naplatila, ali platiti moram, presuda stoji već 2 godine, nisam platila jer nemam otkuda, 120.000 kuna je to, moja baka je umrla i sada se taj stan prodaje, ali ne uspijemo ga prodati. PITANJE : 23.04. imam ročište kod sutkinje pozvano je i ODO Pazin, vanparnično za opoziv uvjetne presude, zbog toga što nisam platila, DALI ODMAH ZAVRŠIM U ZATVOR 23. da me dođu tamo uhapsiti ??? Evo ti je pitanje !!! Samo dali odmah idem u zatvor ili se mogu još vratiti kući, inače po kazni sam dobila godinu dana zatvora ili 4 godine uvjetno, nisam prekršila ništa, posla nema, da ima ja nikad nisam rekla, e ne, nisam kriva, naprotiv, bio je moj propust i plaćam ga ! Dali onda odmah 23.4. završavam u zatvoru ??? Hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija