Jump to content

bonkicapalonkica

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je bonkicapalonkica objavio

  1. Bila je samo jedna izvorna iz Zagreba, a svi ostali smo došljaci. mislim da mu se ona i svidjela jer cura već radi, ali ništa ne mora značiti. Mislim da oni imaju prednost što nam je djevojka dala i do znanja kada smo izlazili!

  2. Evo da javim kako je bilio. Ništa spektakularno! bile smo nas pet za pravnike. pitao je odakle smo i šta očekujemo, što nam je hobi,znanje stranih jezika. Sve u svemu ugodan je pročelnik i pričljiv. Navodno da će biti još jedan krug razgovora ukoliko mu nešto ne bude jasno. Vidjet ćemo što dalje.

  3. I ja se nadam da je ovo zadnji krug razgovora. Ja sam im napomenula za ured gopodarstva i iz tog ureda su i zvali. stvarno sam nestrpljiva iako su mi neki rekli da je to već riješena stvar. Stvarno bi voljeda da napokon dobijem posao. Svima vama koji ste pozvani na razgovor želim sreću i šta znate možda se svi sretnemo!

  4. Veselim se zašto ne? Pa za početak treba platiti stanarinu i režije, nešto čovjek mora i pojesti kroz mjesec... Naravno da se veselim, bila bih luda da se ne veselim. svaki posao nosi svoju odgovornost pa tako i ovaj. Naravno odlična plaća što je jako bitno.

  5. Da li to znači da ponovno idemo svi koji smo bili na razgovoru ( što mi nema logike) ili samo uži krug ljudi koji probran ili to sveukupno ne znači ništa nego nas samo vuku za nos.

    Kada ti iamš zakazan razgovor sa pročelnikom i to kojeg ureda?

  6. Zar je to tako jednostavno. Dođeš tamo i pričašaš deset minuta s njima i oni te zaposle. Mislim da je to prejednostavno. Zato i pitam da li su koga zvali na novi razgovor ili stvarno treba čekati riješenje doma.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija