Jump to content

zujkan

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sivko s obzirom da Filipini nisu potpisinici niti jedne konvencije, dali je brak na Filipinima važeći u Hrvatskoj pa na temelju njega dobivam vizu za Hrvatsku?
  2. Pozdrav svima! djevojka mi je sa Filipina, ali radi u Maleziji. Dali je moguce da ona skupi sve potrebne papire, ja skupim sve potrebne papire i vjencamo se u Indoneziji gdje nam u jakarti odmah izdaju vizu za nju na temelju vjencanog lista? Trazim neki najjednostavniji nacin, da ne traje mjesecima. Hvala unaprijed
  3. poštovanje, dobio sam presudu od kaznenog suda da sam kriv i te stvari... ali nigdje se ne spominje vraćanje moje imovine (mobitela) koji je zapeo na policiji i tamo već stoji više od godinu dana... kako da ja taj mobitel dobijem natrag? tako da odem na policiju sa rješenjem ili?
  4. Na čitanju optužnice su odredili datum, ali mi nakon toga nije došao poziv. ja sam propustio sud, kakve su posljedice?
  5. Ako se nisam pojavio na sudu, snosim troškove? koliki oni mogu biti i dali to utječe na moju presudu? nisam dobio poziv niti ništa, a sud se održao, tj. odgođeno je jer se nisam pojavio.
  6. zujkan

    Certifikat

    svjestan sam da nema samo pitam ja sam radio u jednoj firmi retro studio se zvala i oni su uredno prodavali certifikate bez ikakvih problema, evo i članka iz novina http://danas.net.hr/crna-kronika/nude-nagradu-za-najbolji-obrt-ako-im-platite-1400-kuna pa reko da vidim dali je stvarno sve bilo zakonski okej ili nije, šta vi mislite na to?
  7. zujkan

    Certifikat

    bezvrijednom certifikatu. komadu papira na kojem piše certifikat za kvalitetan obrt recimo. hvala zanima me da li je zakonom predviđeno tko može izdavati certifikate i na koji naćin.
  8. zujkan

    Certifikat

    Dobra većer, zanima me da li mogu kazneno odgovarati ako otvorim firmu, napravim vlastito istraživanje recimo na internetu i na temelju toga izradim certifikat za kvalitetan obrt,te isti naplatim određenu svotu novaca? da li je kazneno djelo prodavati "izmišljeni" certifikat? i dali postoji nekakva agencija koja jedina je ovlaštena za dodjeljivanje certifikata, pa ako netko drugi to napravi kazneno odgovara?
  9. zujkan

    preprodaja

    I htio bi se stvarno zahvalit ovoj stranici jer mi je puno pomogla na pocetku dok nisam angazirao odvjetnika. Stvarno hvala adminima.
  10. zujkan

    preprodaja

    samo da navedem da sam bio na socijalnom i da mi u optužnici stoji da ima elemenata za suđenje po maloljetničkom. kazneno djelo sma napravio sa 20. godina. šta mi savjetujete za obranu? uskoro idem kod odvjetnika svog koji je ugledan odvjetnik i smatram da će mi reć najbolje šta se može,ali ćisto za znam što biste vi preporućili?
  11. zujkan

    preprodaja

    suđenje mi je uskoro na općinskom državnom odvjetništvu, priznao sam krivnju i apsolutno surađujem sa sudom. oni traže kaznu zatvora,na što je moj odvjetnik poslao žalbu. u razgovoru sa odvjetnikom rekao mi je da neće biti nikakvih problema sa uvjetnom kaznom i da je to najrealniji ishod. kada sam dobio poziv u kojem navode da se traži kazna zatvora zadrvenio sam. kakav ishod oćekujete? trebao bi mišljenje strućnjaka? imam osjećaj da prije nego me išta pitaju na sudu da ću poćet plakat ko kišna godina jer iz gluposti je nastalo veliko veliko sr*nje. molio bi za pomoć. zahvaljujem
  12. zujkan

    preprodaja

    hvala puno. angazirao sam jednog od boljih odvjetnika,nadam se da ce sve proc u najboljem redu. hvala josmjednom na informacijama. lp
  13. zujkan

    preprodaja

    hrio bi napomenuti sto meni ide u obranu da nikada nisam kaznjavan niti sam imao ikakvog doticaja sa drogom. tereti me se da sam imao kod sebe o.9 grama sto sam jasno dao istraznom sucu do znanja da se radi o osobnoj konzumaciji. nisam i ao nikakve vagice niti nista slicno,a drogu (marihuanu) sam samo prevezao te od nje nisam imao nikakve koristi,to je bila prijateljska usluga. samo sto sam to napravio ko zadnja budala i sada ispadam diler iako nikada ali nikada nisam imao veze sa dilanjem. sto mogu na sudu icekivati? na sta da se pripremim? i molio bi samo da mi odgovorite dali mi je isti sudac za izricanje kazne onaj kojem sam davao iskaz na zupanijskom sudu sa ukljucenom kamerom? zaista hvala na ovom gore iscrpnom odgovoru,puno ste mi po ogli. i da vas pitam koliko mogu ocekivat cijenu odvjetnika otprilike? znam da je tesko individualno govoriti ali zanima me cisto da znam otprilike i po vama kolike su sanse da dobijem zatvorsku kaznu?
  14. zujkan

    preprodaja

    poštovanje,tereti me se da sam maloljetnoj osobi preprodao 4 puta po 25 grama marihuane, on je pao i cinkao me. meni su doma našli 1 gram koji sam dobrovoljno predao,imam 19 godina, da li će me sudit pomaloljetničkom zakonu? kakvu kaznu mogu očekivati? pomozite molim vas.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija