Jump to content

suzi1979

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Imam dug prema Optima telekomu koji je taj dug prodao Prima solventu.S obzirom da sam nezaposlena dogovorila sam se sa djelatnicom Prima solventa da svaki mjesec do 20 u mjesecu izvrsim uplatu od minimalno 100 Kn(ako sam u mogucnosti i vise)Po tom pitanju bila sam uredni platisa no ipak su me svakog mjeseca zvali da moram povecati uplatu da bi mi danas poslali poruku da ukoliko u roku od 8 dana ne platim kompletan dug da ce ici u ovrhu.Pitanje je sljedece,ja na svoje ime nemam nista,zivim kod suprugovih roditelja jer je suprug prije mjesec dana otisao u inozemstvo jer tu nije mogao naci posao.Iduci mjesec i ja idem za njim.Ukoliko ja odem iz zemlje(ne mislimo se vise vracati) koje su posljedice ukoliko Prima solvent pokrene ovrhu?Da li mi mogu stvarati probleme u inozemstvu?Uglavnom radi bezobrazluka nemam im nikakvu namjeru platiti vise niti lipe...Lijepo bih Vas molila odgovore cim prije da znam kako i sta dalje.Hvala
  2. Pozdrav, Trebam dobrog odvjetnika koji bi radio na postotak.Radi se o ugovoru o nekretnini koja je prodana prije smrti ujaka.Ja sam naslijedila 5/16.Molim lijepo,svaka informacija je dobrodošla!Hvala najljepša na informacijama!
  3. Što je nejasno-nasljedila sam ugovor poslije ujakove smrti koji njemu nije isplačen.potvrda da sam ja nasljednica je riješenje o nasljeđivanju koje je postalo pravomočno 09.2008 godine.Da li je sad jasnije???
  4. Poštovani lijepi pozdrav. Naslijedila sam ugovor o prodaji nekretnine u 5/16 dijela.Rješenje je postalo pravomočno 09/2008 godine.Vrijednost ugovora je 120 000,00€..Uskoro odlazim iz zemlje,pa bih htjela to riješiti.Zvala sam sve moguće agencije koje sam našla na netu,no nitko se time ne bavi.Zanima me da li tko ima kakav savijet kako to riješiti osim suda jer to dugo traje.Možda znate za kakvu agenciju ili nekakav drugi način.Svaki savijet je dobrodošao!Unaprijed puno hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija