Jump to content

BOOM BOOM

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je BOOM BOOM objavio

  1. Inkaso vas želi izlevatit,naime sada će sud razmatrat vašu žalbu i ako je sve tako kako kažete donjet će riješenje u kojem se postupak ovrhe obustavlja (ako ima još koja kunica za platit tele 2 postupak će se nastavit protiv vas kao tuženika i tu imate prostora za manevar) a ako ne slučaj završen. U svakom slučaju čekajte riješenje od suda a ovi iz Inkasa Vama nemogu apsolutno ništa.
  2. Vlasnik kuće su hrvatske šume u njoj je živio moj deda kao njihov djelatnik i nakon njegove smrti ključ od kuće je ostao kod nas.
  3. Imam jedno pitanje ako netko ima iskustva. Roditelji su mi ostali bez posla i deložirani su iz stana kojeg im je grad dao u najam. Mi smo svi još prijavljeni na toj adresi jer nismo stekli uvjete da bi mogli promjenit prebivalište. Zaista teška situacija. I tako je došla ovrha mami za kredit ali upućena na kuću koju brat privremeno koristi,tek toliko da nije na ulici. A u mjestu u kojem živimo nemožete se izjasnit kao beskućnih zbog ne znam ni ja čega su nam natrkeljali. Uglavnom,sud se najavio 27. ovog mjeseca dolaze po stvari zbog mamine ovrhe i to u kuću koju brat koristi,nisu predhodno izvršili popis stvari. Pisali smo banci,susu al nitko nas ne doživljava... help
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija