Jump to content

sdn

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sdn objavio

  1. Poštovani, Državni inspektorat izdao je rješenje kojim se naređuje trg.društvu(doo)kao trgovcuda mi vrati iznos koji sam uplatila a za koji nisam primila naručenu robu.Rok za izvršenje radnje je 8dana od dana dostave rješenja stranci(rješenje je postalo izvršno 01.10.2012.)a datum dostavljeno je 20.09.2012. Dalje piše u rješenju-...budući da Državni inspektorat ne može biti ovrhovoditelj proizlazi da svaka zainteresirana stranka(preko 200 oštećenih)mora putem svog zastupnika pred sudom pokrenuti postupak naplate. Mene zanima pošto je protiv dotičnih pokrenut postupak na Kaznenom sudu na kojem sam bila i ja kao svjedok,a poslala sam i IMOVINSKOPRAVNI zahtjev za povrat novaca,da li trebam advokata ili da sačekam kraj kaznenog postupka ,te da li kod naplate od doo i vlasnika tog društva odgovara i supruga imovinom? Nema sumnje da će biti optužen,samo da li mi se isplati pokretat privatnu tužbu i da li je to potrebno,ili je dovoljan ovaj zahtjev? Hvala na odgovoru.
  2. Poštovani, dobila sam procjenu od osiguranja i imali ste pravo to je sramota .Dakle za Mazdu 3 1,6i TE Sport,stara 1 god i7 mjeseci,slijedi procjena: Starost vozila 28% prijeđena km -2.2 %(16393 km) ukupna rabljenost 28,2 %?? Novonabavna vrijednost 114.352,00 kn Ukupna rabljenost 32.247,26 kn Vrijednost vozila na dan procijene 82.104,74 Vrijednost ostatka vozila(spašenih dijelova) 20.526,19 kn Stvarna šteta na vozilu 61.578,55 kn. Što mi je po Vašem mišljenju najbolje učiniti? Hvala unaprijed na odgovoru,lijep pozdrav.
  3. Poštovani, interesira me koja je vrijednost automobila mazde 3 stare 1.5 godinu nakon procjene totalne štete(nije moja krivnja u prometnoj nesreći) ako je vrijednost novog automobila 120 000 kuna.Auto je na leasing.Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru,lijep pozdrav.
  4. Poštovani, prije više od godinu dana,imala sam saobraćajnu u kojoj nisam bila kriva i doneseno je rješenje po kojem sam dobila isplatu od osiguranja.Sad sam dobila poziv Općinskog suda u svom mjestu,radi rasprave o imovinskom stanju,a zbog naplate sudskih troškova.Nakon 2 tjedna dobivam poziv iz Zagreba da se trebam javiti u Općinski građanski sud u Zagrebu i opet zbog naplate sudskih troškova.Zanima me zašto je bitno moje imovinsko stanje za sudske troškove kad nisam krivac saobraćajne nesreće i postupak je završen prije 9 mjeseci.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija