Jump to content

torax

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ovakva je situacija.... posjetio sam svoga odvjetnika jučer i raspravljali smo o tome dobrih pola sata! rekao mi je da se prvo probamo nagoditi, sutra idem ponovo odvjetniku i sastavit ćemo nagodnu koju ćemo mu poslati.... ako ne pristane a bio bi lud da ne pristane jer je na uvjetnoj kazni a ako ja pokrenem kaznenu prijavu protiv njega on ide u zatvor do daljnjeg, onda ide tužba.... objasnio mi je da je to čisti slučaj, fizički napad iz zasjede i pokušaj nanošenja teže fizičke ozljede jer se nije udaljio od mene nego su reagirali zaštitari noćnog kluba....
  2. pa neznam, nisam baš upućen u to, nisam takvo nešto nikad radio pa bi molio da mi se pojasni, šta da radim, šta je najbolje?
  3. pozdrav ljudi, ovdje sam novi na forumu i imam neka pitanja pa ako mi netko može odgovorit na njih bio bi zahvala. priča je ovakva.... noćas (2. lipnja) izlazim iz noćnog kluba i pri ulasku u automobil čujem sa strane kako me dvojica mladića zovu i ismijavaju, ja odem do njih vidjeti u čemu je problem i tu nastane naguravanje... raspravimo sve, sve se smiri i taj se mladić makne i nastavi se njegov prijatelj raspravljati samnom i u međuvremenu mladić koji se je maknuo zaleti se meni s boka i udari me šakom u glavu, ispod lijevog oka i ja padam na pod.... zaštitari kluba su ih maknuli i ja odlazim na hitnu gdje dolazi policija i pišemo prijavu, napuhano 0.0% alkohola (momci koji su me napali su bili podosta pijani) u nalazima piše, natučeno lijevo oko, krvarenje iz nosa i razbijen zub.... plus to dečko koji me je udario je na uvjetnoj kazni baš zbog toga što je malo nasilniji i često stvara probleme. i da, imam 4 svjedoka koja su bili samnom u društvu, e sad mene zanima dali vrijedi podizati privatnu tužbu za fizičku ozlijedu? koliko je to sigurno? pošto sam nezaposlen, dali mogu tražiti da mi država plati parnicu i koje su kazne za fizički napad? unaprijed Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija