Jump to content

zbunjena123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas da mi odgovorite kolika je razina ozbiljnosti, da ne kažem opasnosti-namjere mog poslodavca, kad mi je uručio nenajavljenu analizu neodgovarajućeg radnog učinka sa katastrofalnom ocjenom 2, što otprilike znači da u periodu od 1-7 mj. ove godine nisam ništa dobroga napravila na svom radnom mjestu koji radim 3 god. i imam ugovor na neodređeno, a ukupno sam kod istog poslodavca već 8 godina. Obrazloženja su totalno bez osnove i na temelju informacija osobe koja je "zadužena" da otjera ljude jer sam ja već 5-ta u tom odjelu sa istim scenarijem, a poslodavac je veliki i nema sindikat, više baš ne stoji kako treba i imam osjećaj da kreće nasilno otpuštanje nas laika..., kakva su dosadašnja iskustva-ishodi sa sl. događajima žalbe-prigovora na takav dokument?! Puno hvala!
  2. A, baš Vam hvala na pametnom odgovoru, to sam i sama znala, to sam i htjela izbjeći, najlakše je šetati ljude ko majmune da čekaju u Mup-u ali.... doznala sam da ne treba jer u prometnoj piše da je odjavljen, zato mi niti nisu dali potvrdu, eto, pa nek ljudi znaju da ne moraju gubit vrijeme bezveze....ako im to piše u vraćenoj prometnoj, tj, knjižici vozila...
  3. Molim za pomoć...., odjavila sam neregistrirani osobni automobil u roku od 15 dana, na prometnoj mi je upisano da je auto odjavljen datum i neki brojevi, našla sam kupca i kupac me sada traži neku potvrdu da je auto odjavljen koju u Mup-u nisam dobila, što sad trebam raditi? Puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija