Jump to content

otna

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na tržnici izuzeto par komada robe. Vjerovatno dokazana povreda žiga.Roba oduzeta od d.. a poziv za sud za zaposlenika-trgovca kao okrivljenika . Može li trgovac-zaposlenik odgovarati ako za tu robu ima uredne primke i račune dobabavljača, ako ne moželi sud sad teretiti d.. prošlo od oduzimanja robe 10 mjeseci. Molim za pomoć- savjet , Hvala svima
  2. Na tržnici izuzeto par komada robe. Vjerovatno dokazana povreda žiga.Roba oduzeta od d.. a poziv za sud za zaposlenika-trgovca kao okrivljenika . Može li trgovac-zaposlenik odgovarati ako za tu robu ima uredne primke i račune dobabavljača, ako ne moželi sud sad teretiti d.. prošlo od oduzimanja robe 10 mjeseci. Molim za pomoć- savjet , Hvala svima
  3. Potdrav Molim te imam isti slučaj kao i ti daj mi javi kako si riješijo Hvala puno.
  4. Posao je usmeno dogovoren avansom je plaćeno 70% istog.Po završetku posla dao sam mu reklamaciju. (usmeno)Rekao je da će napraviti obračun za utrošeni matrijal i da će se javiti .Nakon 2,5 godine ispostavlja mi račun čiji iznos neodgovara dogovoru a i datumu izvršnja posla Laik sam za ova pitanja ali ako je ovo pravo onda svaka čast pravnicima treba se u ovome svemu snaći. jel se ja na sudu mogu pozivati na datum izdavanja računa imali to pravi efekat. hvala još jednom
  5. Bakreni može još jedno pitanje Podnio sam prigovor protiv platnog naloga po tom računu . Kako ga osporiti jer izdan je na jedno dugovanje koje je u sporu .nije napravljen posao kako treba. Sada smo u parnici. Hvala na pomoći.
  6. Pozdrav svima Imam jedno pitanje jako mi je važno pa molim sve koji mogu da mi pomognu. Može li Pravna osoba d.. izdati račun za obavljene usluge,Sa datumom izdavanja (2 godine) 28 mjeseci nakon obavljene usluge .Jeli taj račun na sudu vjerodostojan. hvala za odgovore.
  7. Pozdrav svima Inspektori su mi pronašli na prodajnom mjestu 3 artikla (8 komada) za koje vjeruju da su zaštićeni po zakonu o žigu. O čemu se tu radi provjerio sam i vjerojatno su u pravu.Nisam imao pojma da može biti zaštićena roba koja ima tako malu vrijednost prodajana cijena po komadu 40kn usput za tu robu imam uredne papire o nabavci. Radi se o d.. Šta sada slijedi i kako se izvući sa što m anje posljedica Unaprijed hvala za savjet.
  8. Molim za pomoć Kako sastaviti prigovor protiv platnog naloga , ako je raćun na osnovu koga je donesen platni nalog izdat sa zakašnjenjem od 3 godine. Mogu li osporavati račun kao vjerodostojnu ispravu jer ni vremenski ni iznosom neodgovara usmenom dogovoru. Pozdrav svima hvala.
  9. hala lijepo na odgovoru Ali mi nije jasno da račun koji je izdad nakon 2,5 godine može biti isaprava na osnovu koje možeš podići tužbu, bez ikakvog pisanog ugovora. radi se o asfaltiranju dvora. hvala.
  10. Posao dogovoren usmeno cijena pola račun pola ruke. reklamacija usmeno na obavljeni posao (loše napravljeno) nikakav odgovor.Da bi nakon 2,5 godine ispostavio račun koji neodgovara čak ni onoj cijeni koju smo dogovorili. Prvi račun plaćen uredno avans prijje 2,5 godineotprilike pola iznosa. Ovrha - prigovor-platni nalog . Moželi mi tko odgovoriti kakve su mi šamse i trebam li uzeti odvjetnika.
  11. Imali netko da mi pomogne jako mi je važno
  12. molim ODGOVOR Nakon rješenja o ovrsi podnijeo sam prigovr postupak se nastavlja po platnom nalogu. Zanima me može li račun koji je izdat nakon 2,5 godine od završetka posla biti VJERODOSTOJNA ISPRAVA.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija