Jump to content

malipijun

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jos jednom puno Vam hvala i svakako zahvaljujem na azurnosti u odgovoru na sva moja pitanja!pocinjem sa pisanjem molbe za Ministarstvo pravosuda da to sto prije poasljem pa cemo vidjeti. jos samo da pitam na koga saljem tu molbu tj da li moram navesti kome saljem (imenom i prezimenom) i ako da,koga da navedem?
  2. sto se tice izdrzavanja kazne, vec sam se pomirio sa tom cinjenicom i znam da cu morati odguliti dio,al me zanimalo da li postoji mogucnost da se kazna umanji uslijed dobrog ponasanja ili sl. bilo kako bilo,u optuznici stoji da sam priznao djelo,da sam izasao ususret policiji(kod pretrage stana,dobrovoljno sam im predao sve i izvadio da mi ne rasture citav stan) tj. da se nisam opirao nicemu. znaci postoji mogucnost pisanja molbe za prijevremeno pustanje na uvjetnu slobodu. ajde bar neka dobra vjest u svemu tome kazete da mogu podnjet molbu predsjedniku. Koju bih dokumentaciju morao priloziti uz molbu?kuzim da sam pocinio kazneno djelo i svjestan sam posljedica,al nikad prije nisam bio kaznjavan i izasao sam ususret policiji koliko god je bilo potrebno.Da li uopce to znaci ista? G-man, puno Vam hvala na savjetima. Dobio sam vise info od Vas nego od odvjetnika kojeg sam placao!
  3. osuden sam po KZ-u 173.st.2. Presuda je postala pravomocna 31.08.2012. ZKP je vođen (kako piše) u smislu čl.345.st.1
  4. Pozdrav... Vjerojatno je vec pisano o tome,al eto nedavno sam se prikljucio i ne znam gdje da gledam... ugl dobio sam zatvorsku kaznu od 1 godine radi posjedovanja i distribucije marihuane te se u remetinec moram javiti 26.06. zanima me da li je moguce nakon izvjesnog vremena traziti smanjenje izvrsavanja zatvorske kazne (naravno ako u zatvoru ne nepravim nekakvo sr**e) i pustanje na uvjetnu slobodu, nakon koliko bi mi bilo najbolje traziti isto i da li ja iz zatvora to pismenim putem trazim ili moram angazirati odvjetnika koij tak i onak samo uzima pare od mene,a ne pomaze nista. Ovo mi je prvo kaznjavanje i nikad prije nisam bio u doticaju sa ikakvim ilegalnim poslovima. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija