Jump to content

llilli

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je llilli objavio

  1. Dakle, da se javim sa "friškim" informacijama. Letimično sam pogledala odgovore većine Vas i hvala Vam svima koji su uz mene i onima koji to nisu. Svaka pohvala ali i kritika dobro dođe. Jutros sam bila na saslušanju, zapravo, zvali su me kao svjedoka i davala sam iskaz što se i kako zbilo toga kobnoga dana tj. večeri. Ispričala sam točno sve kao i tu, naravno još opširnije. Da napomenem kako sam stala u obranu svoga supruga i rekla sam da ne želim da završi u zatvoru niti da mu se išta loše dogodi jer ruku na srce, krivci smo oboje.. ja što sam došla tako kasno i blago rečeno, isprovocirala ga i on (premda nema opravdanja za to) što mi je napravio to što jeste. Demantirat ću gospodina koji je naveo da želim ratovati ili što god već je, zaista nemam vremena to sve čitati jer sam većinu vremena na poslu a i kada sam doma, vrijeme provodim sa djetetom. Dakle, NE, NE ŽELIM ratovat! Želim da se situacija primiri i da dođemo k sebi od svih tih nemilih događaja i da ako ne možemo opstati u bračnoj zajednici da budemo u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog našeg djeteta. I moram se ispričati na netočnom navodu gdje sam rekla da je izbacio djete i mene u 2 ujutro, da ne bi ispalo kako sam kod roditelja sama a sad se pojavilo dijete u 2 ujutro??? Je, napravio je to ali mjesec dana prije ovog događaja (fizičkog obračuna). Toga smo se dana posvađali i moj očuh je u 2 ujutro došao po malenog i mene i odveo nas u roditeljski dom jer ga je moj suprug nazvao da dođe po nas.. u tom periodu (tih mjesec dana), bilo smo napeti jer nismo mogli skupa a niti razdvojeno, te smo se te večeri našli kako bi popričali o nama.. priča je otišla predaleko i dogodilo se što se dogodilo. Eto, nadam se da će sve dobro ispasti i da ćemo biti u normalnim odnosima. Život ide dalje i treba gledati u budućnost a prošlost ostaviti iza sebe.
  2. Llilli, zavisi koja ste djela prijavili (ako se uopće radilo o kaznenoj prijavi ili je bila samo prekršajna) - iz ovog što ste naveli proizlazi jasno kazneno djelo prijetnje iz čl. 139. st. 2. KZ-a, a ukoliko se "incident" odvio pred očima djeteta, tada se radi i o kaznenom djelu povrede djetetovih prava iz čl. 177. st. 2. KZ-a (modalitet zlostavljanja djeteta). Prijavila sam ga za nasilje u obitelji i prijetnja smrću.. dobili smo zabranu prilaska e sad na koliko nemam pojma
  3. Da odgovorim.. radila sam i nisam stigla do kompa niti mi je to sad prvo na pameti.. kao prvo- nisam ništa "obojila", napisala sam točno što i kako se događalo i apsolutno se slažem sa Vama što se tiče novčića.. nisam ga napadala niti se on branio, on je mene napao i bacao po stanu.. ja sam nakon tog događaja otišla kod roditelja u kuću gdje nije bilo nikoga doma jer su oni otišli na selo sa našim djetetom pa da odgovorim i na pitanje vezano za dijete, ne, nije dijete bilo prisutno tom događaju.. izbacio me skupa sa djetetom u 2 ujutro, moj očuh je došao po malog i mene.. on je bio u pritvoru,saslušali su ga, snimili sve na cd i pustili za 24 sata.. dobili smo skupa zabranu prilaska što smatram da je ok sa strane od sudca.. nisam ratnica i zato pristajem na sve, na sporazumni razvod da se sve dogovorimo zbog malenog..
  4. Poštovani, suprug i ja smo u braku tri godine i imamo zajedničko trogodišnje dijete. Već dulje vrijeme u našem braku nema sklada, no ja sam sve pokušala kako bi ostali obitelj te ako ništa drugo u normalim odnosima u slučaju rastave. Mogu čak reći da je i on na moju inicijativu (što mi je bilo čudno i nisam očekivala da će ići) išao samnom u bračno savjetovalište kako bi nam se pomoglo, ali nismo uspjeli održati taj željeni nam normalan odnos nego je to preraslo u nešto strašno. U četvrtak oko jedan sat iza ponoći, suprug i ja smo se posvađali na što je on reagirao izrazito agresivno, svom snagom me držao za nadlaktice i bacao nekoliko puta po stanu kao da sam predmet (imam vidljive ozljede od glave, vrata, ruku i nogu). Prijetio je da će ubiti mene i moju obitelj! Istjerao me van iz zajedničkog stana u dva ujutro. Cijeli taj slučaj sam prijavila policiji. Sastavili su zapisnik, bila sam na hitnoj da mi se evidentiraju te povrede i rekli su mi kako će ga privesti. Danas sam otišla u policiju potpisati neke papire i usput su mi rekli kako ga još nisu našli tako da postoji mogućnost da je pobjegao pošto je saznao da sam ga otišla prijaviti. Sada me strah biti doma (sama sam u kući) kako on ne bi došao i izvršio svoju prijetnju jer mi se zaprijetio u toj svađi da će mi sada biti još gore, da će se tek sada zainatiti. Da ne duljim previše, hoće li oni njega zadržati u pritvoru zbog prijetnji smrću ili će ga samo ispitati i pustiti? Što će biti sa našim djetetom? U nekoliko navrata mi je rekao da njemu dijete ne treba da si ga nosim i da će ga se odreći. Da li ja mogu od centra tražiti da dijete bude kod njega pod nadzorom u slučaju da dobije viđanja ili ne daj Bože skrbništvo? Za skrbništvo se ne brinem toliko jer sam normalna (ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim van, ne zapostavljam dijete), radim, brinula sam se i brinem se o obitelji od prvog dana osnivanja iste. Jedino me brine ta njegova agresivnost, kako će to utjecati na djete i da li on može dobiti ukoliko se dokaže da nije sposoban (a nije) brinuti za dijete, da li može dobiti zabranu prilaska ili kako to već ide? Dva puta je čak bio agresivan i prema malenom (strašno se derao na njega ali ga nije udario) što sam prijavila u obiteljskom centru na što su mi oni postavili pitanje: "jel ga udario?", a ja sam odgovorila da nije, no njihov odgovor je bio: "onda to nije ništa". Što mi je dalje činiti? Sporazumno se nećemo rastati kao što se vidi iz priloženog, iako smo to planirali kada bi dotakli tu temu. Znači ja sam podigla tužbu i kome da se dalje obratim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija