Jump to content

PROMETNA KVATRIC

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da jesam napravio sam žalbu, ali sam očekivao poziv na ročište kako bih pregledao video nadzorne kamere te tražio suočenje sa policajcem koji je radio zapisnik ,kao i svjedočenje svjedoka, te pregled snimke nadzorne kamere,no očigledno da je dotična osoba koja je zaposlena u utjecajnoj firmi i prijateljica utjecajnog pravnika, te je kod sudkinje ubrzala i donesli su presudu a da mene nisu niti pozvali na ročište,tako da nisam mogao ni iznewsti dokaze koji bi meni išli u prilog. Sud je angažirao sudskog vještaka koji je ustvrdio da se nisam kretao da ne bi došlo do sudara a zanemario je činjenicu da je osoba u toku vožnje koristila mobitel(da sam bio na ročištu tražio bih ispis poziva,te bi se vidjelo kada bi se usporedilo sa video snimkom nadzorne kamere na koju se sud poziva, da je to razlog sudara, a ne to što sam se kretao) i sud nije uvažio činjenicu da sam lupit u zadnja vrata dok sam se nalazio na cesti s prednošču prolaza, čista namještaljka....i sad moram platiti štetu koju mi je prouzročila...sudske troškove,a imam dva studenta i suprugu koja radi za minimalac a ja sam 30% hrvi sa 2190 kn mirovinom..te nisam bio u mogučnosti angažirati pravnika, a na žalost kao član hak-a sam kontaktirao pravnika haka-a no nije mi se javljao pravovremeno ,nek uvijek kada bi rok na žalbu istekao ili nikako....i tak su valjda skužili da me mogu preveslati...sramota za pravnu državu, nisu mi omogučili da iznesem dokaze na ročištu! Da li mogu iči na viši prekršajni sud jer ovako sam oštečen za bonus i za štetu !! Oprosti što vičem..ali sam ljut evo zvao sam prekršajni sud i dobio sam informaciju da nisam jedini da je to skračeni postupak????I da mi neslužbeno kao savjetnica dala savjet da se pozovem na izvanredni pravni ljek ,kao što je zahtjev za obnovu postupka...da nli imate saznanja o tome kak se to radi!
  2. a nisam pravne struke pa su mi ti pojmovi su isti:zubo: evo radi se o prekršajniom nalogu:bang:
  3. sličan primjer se i meni desio..presuda nakon drugog ročišta a da me nisu ni pozvali na sud...A NI SVJEDOKE NISU POZVALI..
  4. Poštovani,evo nikako da se pomirim sa činjenicom da sam proglašen krivim za prometnu nesrecu a da mi nije omogučeno da sudjelujem u ročištu i gdje je presuda donešena na drugom ročištu bez prava na žalbu.a da je kompletna situacija u najmanju ruku vrlo zanimljiva je u tome što sam čekao policijski zapisnik 3 mjeseca , a da sam dobio meil u kojem druga strana me obavještava da dođem popraviti vozilo kod njihovog majstora jer da su dobili policijski zapisnik da su oni krivi.nakon toga dobivam policijski zapisnik gdje sam ja proglašen krivim !a činjenica je da osoba koja mi je oduzela pravo prvenstva prolaza razgovarala na mobitel, da sam u trenutu sudara bio na cesti sa prednošću prolaza, a to su vidjeli svjedoci koji su bili u mom vozilu.niti jedan svjedok nije pozvan na ročište , kao ni ja a presuda je pravomočna i bez prava na žalbu! Da li se mogu kome žaliti!inaće udarac sam primio u zadnji dio vozačke strane. ​da li smijem staviti presudu i slike prometne...da li to smije biti javno objavljeno ,pa da se vidi kakvo sudstvo imamo, čast izuzecima, inače osoba koja mi je udarila u zadnji dio , je zaposlenica ugledne farmaceutske tvrtke i nakon sudara ponašala se bahato i bezobrazno i nije htjela popuniti europsko izvješće o nesreći,pa sam ju morao spriječiti da ode sa mjesta nesreće ,htjela je auto maknuti, no nisam joj dopustio dok nisam slikao .jedan od suvlasnika te farmaceutske tvrtke, tj. Dioničar je jedan od najmočnijih pravnika u hr...pardon najbogatiji!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija