Jump to content

Pravnotup

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, to bi značilo da je to rješenje postalo pravomoćno dana 29.04.2013. godine, a ne dana kada mi je uručeno. Kazna je novčana i ukupno iznosi 3.000,00 kuna plus 150,00 kuna troškova, mogu li i preko koga, tražiti da je otplaćujem na rate ili da mi se zamjeni kaznom zatvora ili radom za opće dobro, ili da samo čekam da nadležni poduzmu nešto iz njihove domene rada.
  2. Pozdrav, dana 11.12.2007. godine, rješenje Prekršajnog suda, kojim sam oglašen krivim zbog prometnog prekršaja (prometna nezgoda sa materijalnom štetom) za koji mi je izrečena novčana kazna, je postalo pravomoćno. Interesira me, ako mi tko može odgovoriti, da li je isto riješenje i kada postalo izvršno te kada nastupa ili je nastupila zastara za isto. Hvala.
  3. Dana 24.06.2013. godine sam primio Presudu Visokog prekršajnog suda kojom mi se kao neosnovana odbija pravodobno podnesena žalba i potvrdjuje prvostupanjska presuda Prekršajnog suda od 20.04.2011. godine poradi prometnog prekršaja počinjenog dana 09.04.2010. godine. Budući da u obrazloženju Presude VPS-a ne postoji pouka o pravnom lijeku niti je iz iste moguće zaključiti od kada je (ili će biti) pravomoćna, molim Vas da mi pomognete Vašim iskustvom i odgovorite što da očekujem ili pokušam učiniti u ovom slučaju ili ću možda naknadno još o tome dobiti i riješenje od Prekršajnog suda. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija