Jump to content

Ivana Vanic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sad ima dvije opcije,ne otic platit 1000 kn,jel znate kakva je procedura posto je vozacka kod mene,nije oduzimana,dođu po nju il ide sudski? Ili otic i ne proc 500 kn,veli doktorica da automatski psihijatar gleda samo ggt i ocjenjuje sa privremeno nesposoban 6 mjeseci. Jel s može ta potvrda ne odnest u policiju,dakle ide kazna od 1000 kn,pa nakon sto prikupim dokumentaciju otic u neku drugu medicinu rada,jer imam kolegu koji je u jednoj sposoban a u drugoj nesposoban ili je mozda umreženo?
  2. Zahvaljujem! Problem je u tome sto moram kroz par dana to dostavit a narucena sam za mjesec dana na pretragu ultrazvuk pa do tada necu imati dokumentacije,posto mi je karton cist,pa mi se ne vrijedi ni žalit. Citala sam i po propisima ali nigdje ne pise gdje je to drugostupanjsko povjerenstvo nego samo opcenito,pa ako mozda imate informacije dobro bi mi dosla! Dali postoji mogucnost da sama financiram nekakvo vjestacenje gdje ce se vidjet sta uzimam i koliko?
  3. Poštovani molila bi savjet. Naime prije dvije godine isla sam iz svatova i prilikom kontrole prometa utvrđena mi je koncentracija alkohola 2.50. Zapisnik sam odmah potpisala,i priznala prekrsaj. Od suda dobivam nakon par mjeseci presudu o visini kazne,i odluku da mi se vozacka ne oduzima zbog prve takve evidencije,priznanja i jos su nesto naveli.Po placanju kazne od policije dobivam poziv na izvanredni lijecnicki pregled. Alohol ne konzumiram uopce,popila sam par pica pa mozda i zbog netolerancije sam tako puno napuhala. Prije par dana bila sam na vađenju krvi zbog neke druge stvari i tamo se vidi da mi je ggt uzasno visok,a na izvanrednom samo to gledaju. Kakve su mi mogucnosti posto nema sanse da mi produze dok se ggt ne dovede u normalu,jel postoji kakva pretraga i gdje da se dokaze da alkohol nije uzrok visokoe razine ggt,a. Zahvaljujem!
  4. Imam 31.5 godinu radnog staza,vlasnik sam stana,tehnoloski sam visak u bivsoj firmi,nemam trenutno nikakva primanja,pomaze mi sin koji placa struju? Pa me zanima jel mi mogu uzet stan zbog neplacanja pricuve i kakve su mi mogucnosti i eventualna ostala prava? Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija