Jump to content

toncheko

Korisnik
  • Broj objava

    45
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je toncheko objavio

  1. Ne mora biti tako. Ali, u ovom vašem slučaju - znači, dečko počini kazneno djelo, biva osuđen, u cijelosti izdrža izrečenu kaznu zatvora, izlazi na slobodu, počini novo kazneno djelo i ide novi postupak i osuda na novu kaznu zatvora - nema uvjeta za tzv. nepravu obnovu postupka.
    tocno tak.. e hvala puno,znaci nek nista najbolje ne pokusava??? Al ok..vrijedilo je pitat =)
  2. Po ovome što ste napisali - mišljenja sam da tzv. neprava obnova kaznenog postupka iz čl. 498. st. 1. t. 1. ZKP-a neće uroditi plodom.

    znaci.. ovak...ako je kazna vec izdrazna..i trazimo spajanje, ne cemo ga dobit?

  3. pozdrav svima,

    treba mi savijet u vezi spajanja kazni...

    naime,ovak imamo situaciju...

    decko je odlezao 6god i 4mj za tesku kradu i sad je nakon 2 i pol mj ponovio djelo, za koje je dobio 30mj zatvora, odtog 9 i pol mj je odlezao u istrazi..sto je skoro 1/3 kazne..e sad me zanima ako bude trazio da mu se kazne ujedine..kolko mu mogu max smanjit kaznu i kolko to ima smisla napravit??

  4. Hrvatska administracija... Problem je što zaručništvo samo po sebi ništa ne znači i nigdje vam to neće uzeti zdravo za gotovo. Napravite ovako kako sam napisao. Potvrda će mu biti na pologu, te će ju u suradnji sa djelatnicima tretmana predati upravi.

     

    hmmm...saznali smo na tezi nacin, nismo stigli napravit izjavu za posjete jer je bio na istrazi, a i nisu mu odobrili ni telefonske pozive meni..sad nemam pojima u cemu i kome je problem al nie im neka fora...ugl kataaaaaaaastrofa O.o al nadam se da bude bolje =)

  5. Sad sam skužio da nije još na dijagnostici. Ovjerite jod javnog bilježnika što prije da ste zaručeni. Zaručnik neka ovjerenje ponese sa sobom na dijagnotiku, i upiše vas u karton za posjete kao zaručnicu. U svakom slučaju nazovite ovaj broj gore, za detaljnije informacije.

    mjooooj zvala sam al mi nisu nis konkretno rekli, tj.zenska je bila nadurena do bola :glavomozid:

  6. POZDRAV,

    Jel´bi mi netko mogao objasnit prava na posjete zaručniku u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu na psihijatrijskom odjelu? i kako to sve funkcionira? kao i normalne posjete u zatvoru, kao posjete u bolnici il kak?? :ceka:

  7. Postovanje,

    zanima me koji su uvijeti za kucni pritvor ili uvjetnu slobodu?

    naime, frend mi odsluzuje kaznu iz 2008.g (po cl.218) 6mj, al vec je odsluzio 1/3 kazne pa bi me zanimalo kome se moze obratit i kolike su sanse?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija