Jump to content

netko122

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mozete mirec koje su ovlasti drzavnog odvjetnika sto on moze i imali on znacku onako ko policajac iki ko tuzioc u Srbiji
  2. Dakle, radim u tvrtki Luxor koja se bavi ciscenjem ureda... Ja sam radila 3 godine na ugovor u MAN gdje sam cistila urede i zadnju godinu sam primljena za stalno. Sada smo tu lokaciju izgubili znaci preuzet ce ju drugi servis a meni je sefica ponudila drugu lokaciju koja meni naime nije dosptupna zato jer mi placa samo 1 zonu a meni je potrebna 4 i ne vozim pa mi stvarno nije dostupno. Ja sam rekla da ne mogu prihvatit tu lokaciju zbog tog razloga onda je ona meni rekla da ce mi dat otkaz ali ne ko tehnosloskom visu vec kao sporazumni otkaz i da moram potpisati da se odricem otpremnine. Moze li to tako? I sto ja moram poduzeti vezano za to? Puno hvala!!
  3. Danas 22.8. 2013 dobio sam racun iz bolnice na iznos od 98,65 od jednog pregleda. Na racunu pise opomena i datum 24.12.2010. Mene zanima jeli taj racun presao u zastaru i sto ja moram poduzeti kako bih dokazao zastaru ? Hvala!
  4. Ljudi, zanima me imaju li drzavni odvjetnici znacke a ako da kako one izgledaju jesu li ovlasteni nositi oruzje te mogu li uhititi neku osobu? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija