Jump to content

kulkinski

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala ... Najnovije informacije su da sadašnji posjednici (niti jedan od njih) nisu uvedeni kao vlasnici zemljišta u gruntovnici već netko treći. Kakva je sada situacija sa dosjelošću ?
  2. Hvala ... ali 1.Taj posjednik koji je izgradio kuću je dobio od vlasnika (njegov otac) darovni ugovor (pisanu oporuku) da mu ostavlja upravo tu polovicu zemljišta na osnovi čega je njegova supruga napravila kuću (jest radi se o prevari ... navlakuši). 2.Taj posjednik je ugovor zadržao za sebe bez da ga je dao na uvid supruzi ! 3.Kad je supruga umrla priča se promijenila jer je taj posjednik htio bratu alkoholičaru osigurati smještaj. 4.Ugovor su uništili ! 5.Zbog obitelskog nasilja ja sam osobno za samoobranu koristio snimanje incidenata, napada i sl. diktafonom! 6.Snimanje je uključivalo, osim živih događaja, i telefonske razgovore! 7.Postoje najmanje 3 snimke tel.razgovora u kojem se jasno navodi da je ugovor sklopljen i da ga taj posjednik ima i da će na osnovi njega ostvarivati svoja prava na sudu (naravno prije nego su ga uništili) ! .... i šta sad ?
  3. Hvala ... treba mi direktan odgovor ... tj .... postupak ? ... vrsta tužbe ? ... itd
  4. Evo jos jedne situacije: 1.Kuca je na čestici sa 4 posjednika (suvlasnici) upisana u katastru i zauzima ukupno 1/2 čestice 2.Posjednici su nasljednici u 1/4 3.Kuca je napravljena prije 30 god od strane jednog od 4 spomenuta posjednika i cijela čestica je korištena isto toliko vremena bez bilo kojih zahtjeva ostalih posjednika 4.Mi dvoje smo nasljednici spomenute kuce po jednom od 4 spomenuta posjednika 5.Sada odjednom ispada da svi ostali posjednici imaju pravo na svoje dijelove...odnosno neki čak na udio kuće jer ista zauzima 1/2 čestice 6.Potrebna je legalizacija kuće ... Kaže advokat da nema dosjelosti jer su drugi posjednici direktni nasljednici i da je taj posjednik koji je izgradio kuću i koristio zemljište znao da to u stvari nije sve njegovo ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija