Jump to content

Goranka1988

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Goranka1988 objavio

  1. Poštovani, razmišljam o kupnji manje nekretnine. Nekretnina je u vanknjižnom vlasništvu, ucrtana je u katastru, postoji potvrda da je napravljena prije 1968.g., ima struju i vodu te vlasnik posjeduje kupoprodajni ovjereni ugovor. Može li se uz sve navedeno prilikom kupnje upisati moje vlasništvo, katastarski i gruntovno? Molila bih Vas za savjet, na što treba obratiti pozornost prilikom kupnje nekretnine u vanknjižnom vlasništvu. Hvala, lijepi pozdrav
  2. Ovo o zajmu mi se čini dobra ideja! Hvala vam puno oboma na odgovorima!
  3. Poštovani, posjedujem stan kojem hipoteka izlazi 2016.g. Imam ponudu da zamijenim stan za drugi. Mogu li zamijeniti stan za drugi stan na drugoj lokaciji s obzirom da je moj stan još godinu dana pod hipotekom? Stan za koji se želim mijenjati ima čisto vlasništvo. Mogu li hipoteku prebaciti na drugi stan te tako isplatiti preostali iznos kredita? Postoji li još koja opcija prijenosa, odnosno zamjene stanova prije isteka kredita? Hvala, lijepi pozdrav
  4. Hvala Vam na odgovoru! Međutim, ukoliko bi, nekim čudom, bila primljena, imaju li ostali pristupnici natječaja pravo na žalbu i ako da, na temelju čega?
  5. Poštovani, 6 godina radim u prosvjeti na određeno vrijeme. Sredinom kolovoza trebao bi biti raspisan natječaj za stalno radno mjesto. Termin poroda mi je krajem kolovoza, a početak rada trebao bi biti početkom rujna. Imam li pravo javiti se natječaj s obzirom da mi je u tom vremenu termin poroda? U slučaju da dobijem posao, trebam li ići raditi ili mogu nastaviti koristiti porodiljni? ​Hvala, lijepi pozdrav!
  6. Znači legalan način da se nekom namjesti posao. Ok, hvala na odgovoru!
  7. Poštovani, treba li prilikom objave natječaja navesti da će se provesti testiranje za radno mjesto ili poslodavac može naknadno odlučiti da će provesti testiranje? Predala sam molbu i rečeno mi je da će biti provedeno testiranje mada u natječaju to nije bilo navedeno. Hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija