Jump to content

mijica89

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prijetnje smrcu , znam da je uvjetno na 2 god i da ne smije pocinit opet isto . Nema tih nikakvih uvjeta , sto to tocno znaci ?
  2. Ne vrijedjate me, znam ja to sve sama . Na zalost mogucnosti nemamo, ja sam taman zavrsila faks a brat poceo, firma u stecaju gdje radi ucjeti nikakvi za otici sve ja to znam. Bojin se da nema se sta poduzet dok god je ovakvo stanje. A sto se tice okrecanja ledja i to je rjeseno ja sam mu navukla kaznenu prijavu i to je uvjetno na dvi god osudjen. Zanima me sta se jos moze poduzet na koji nacin dokazat da njega treba lijecit postoji li to se dokazat ?
  3. Prica bez kraja, otac cijeli zivot kontrolira zivot majci, ne druzi se sa nikim nigdje ne ide bez njega cak je vozi i odvozi sa posla. Na jednom radnom mjestu je cak sredia da dobije otkaz. Sve u kuci izludjuje sa nekim bolesnim idejama uvijek vidi cega nema, dize nered cim nesto nije po njegovom.Dobia je vec kaznenu prijavu i osudjen je uvjetno na 2 god da ne radi prekrsaje.. i dalje radi po svom i uzda se u to sto je pola stana njegovo da mu nitko nista ne moze, svakodnevno izmislja provocira, prijeti .. nikako mu ne mozemo stat na kraj. Pokusali smo sa lijecnikom da ga uputi psihijatru ..al zakon ga i tu stiti jer on to mora svojevoljno napravit. Ima li kraja ovome ? Molim za savjet:bang:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija