Jump to content

ledoleta0

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nadam se da će biti tako jer nam je nešto bilo rečeno da bi trebalo ići po službenoj dužnosti jer se radi o članu obitelji ali da imamo sreće da dijete nije bilo prisutno. Prijedlog sam povukla, odmah dala iskaz u policiji da tražim da se ukinu mjere i prema njemu prekine sve a oni su poslali na ODO. Da li znate možda koliko bi mogli čekati na odgovor. Da li bi se možda kroz mj.dana moglo znati riješenje? Koliko cca traje od povlačenja prijedloga do odgovora,
  2. Poštovani, prijavila sam nevjenčanog supruga da mi prijeti i Psihički me maltretira . Posvađali smo se izrekao je neke stvari te sam bez razmišljanja o posljedicama zvala policiju. Kako svađe traju neko vrijeme ali nikad nije bilo prijetnji sam sve napravila iz velike ljutnje a izgovorila i sta sam trebala i sta nisam. Dobio je mjere opreza odmah nakon 24h. Da napusti mjesto gdje stanujemo i na udaljenost od 50metara. Ja svoju izjavu na sudu nisam dala niti nigdje potpisala samo policijski zapisnik, nitko me nije još pozvao a prošlo je 10 dana. Nikada nije imao problema sa zakonom i nikada nije bio kažnjavan, imamo dijete ali nije bilo tada prisutno. Ja sam na policiji odmah nakon toga povukla sve i zatražila da mu se ukinu mjere te da nase probleme mozemo riješiti sami. Zanima me sada koliko može trajati proces. Ne mogu da ne razgovaramo i da se ne vidimo .. da li bi trebala dobiti odgovor u nekom razumnom roku barem na to što sam povukla sve i zatražila da mu se ukinu mjere? Nadam se da se optuznica neće niti podizati a ako da koristit ću blagodat nesvjedočenja tako da nema mojeg iskaza potpisanog na sudu i nema nikakvih dokaza osim sta je on rekao da se događaj dogodio.. živimo u manjem mjestu.
  3. Interesira me dali je ugovor o najmu stana valjan ako smo ugovor o najmu stana potpisale ja i dvije prijateljice zajedno na jednom listu papira pošto sam negdje pročitala u jednom članku iz narodnih novina da se ugovor o najmu stana može isključivo potpisati sa jednim najmoprimcem ili dvoje ako su u braku. I isto tako mi smo sve tri nezaposlene, nemamo nikakva primanja i nismo ih niti imale u vrijeme potpisivanja ugovora o plaćanju tog istog stana jer smo studentice kojima roditelji pomažu pri uplatama za taj isti stan , a jednom prilikom nam je jedna gospođa koja nam je nudila stan prije ovog za koji smo potpisale ugovor rekla da ugovor mora potpisati sa našim roditeljima i da joj trebaju posebno potpisi svakog roditelja na jednom listu papira kao i njihovi oib-ovi i svi njihovi podaci jer da dođe do nekog sudskog spora ona nas nebi mogla goniti sudski baš iz razloga jer smo nezaposlene. To me zanima jer postoji mogućnost da će nas trenutna vlasnica stana dati na sud radi toga što moje kolegice nisu platile zadnje stanarine a ja sam svoje sve uplatila i imam potvrde o uplatama pa se bojim dali bi ja možda mogla imati problema radi toga jer ja nigdje nisam potpisala da sam ja dužna platiti cijelu stanarinu ukoliko moje kolegice svoj dio ne bude platile i sad se bojim toga šta bi se moglo dogoditi na sudu jer nisam u dobroj finacijskoj siutaciji .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija