Jump to content

ružica13ružica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ružica13ružica objavio

  1. Ne znam ti reći, ali ono što mislim - dobro je da nemaš poseban zakon za svoj poseban dio, s obzirom da ti je on integriran u općem dijelu. Lokalna je jedan od predmeta općeg dijela ispita, pa u tom smislu mislim da bi se mogao ravnati po pitanjima kao i za opći dio. Slična je i moja situacija. I uopće o tome ne brinem. Učim za opći, a za poseban će mi isto doći od toga. Nadam se da si me razumio. Što se tiće samih skripti, ako hoćeš čujemo se na pp, pa ću ti reći čime raspolažem i mogu ti onda eventualno nešto i poslati ako ti bude odgovaralo.... Sutra se čujemo!
  2. Fosil, jesi VSS? Krećeš s učenjem ili si već radio po nekoj skripti?
  3. Pa ne znam, pokušaj se držati pitanja sa Ministarstva uprave za taj predmet, pa malo možda detaljnije. Ja bih tako! Pročačkaj svakako i po forumu. A po čemu učiš? I kaj misliš jel' nam dosta vremena do 7., s tim da ja isto učim cijele dane i nigdje ne idem?
  4. Je li dovoljna skripta u koju sam ustvari samo sumirala pitanja i odgovore sa Ministarstva uprave još u kolovozu? Plus Geomanova skripta (ovdje sa foruma) koja također prati pitanja, ali čini se više sistematizirana? Pa onako malo za nadodati ponešto više. Ispit mi je 07.12., ali sam na GO pa imam na raspolaganju svaki dan cijeli dan.. MOLIM TE za mišljenje, može i privat poruka, svejedno! HVALA PUNO
  5. I ja idem na DSI 07.12. Zanima me je li Geomanova skripta i sada još uvijek "vrijedeća"? Jura, jesi li uspio nabaviti ažuriranu skriptu, s najnovijim promjenama, ukoliko to od Geomana više nije? Ja sam radila skriptu krajem srpnja, u kojoj su sabrana sva pitanja i odgovori sa weba Ministarstva uprave, za VSS, a od onih nekih poglavlja koja nemaju odgovore, odgovori su kopirani za SSS... Ne znam je li otada bilo promjena?! MOLIM ODGOVORE, ZAHVALJUJEM !!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija