Jump to content

zemzel

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala vam puno za sve ove savjete.danas sam bio kod advokata i on mi je rekao sledece stvari:da idem u policiju i da prijavim da me je gazda naterao da potpisem tu .izjavu.da prijavim gazdin rad na crno u poreskoj upravi.za njegov rad na crno imam dokaze crno na bjelo da je proavana roba bez diskalne smetke i fakture .na ove beleske sto imam stoji gazdin potps sa kijim potvrdzuje da je uzeo pare.cak i kad gazda izda fiskalni racun to radi ako mu dozde neki nepoznat lik taj racun sto izdaje ne poklapa se sa robu koju musterija kupje.primera radi:lik kupuje polir pastu primer kosta 20 kuna.gazda mu daje fiskalnu smetku .na nju stoji da je lik kupio za 20 kuna ne polir pastu nego auto boju.to radi jer nijedna cena u ducanu nema veze sa cenama koje stoje u sifrarniku fiskalne kase znaci za svaki kupljeni proizvod gazda daje racun ko da je kupljena autoboja .tako ispada da mi samo prodajemo boju .nikad do sada roba ni je popisana i zaradi rad na crnom normalno poba uneta u magacin ne moze da se poklopi sa robom iznetom iz magacina.pod hitno da dam najaveni otkaz u kojem obavestujem gazdu da dajem najavljeni otkaz .da uzmem bolovanje.i u nikom slucaju da ne dajem pare gazdi na ruke,jer to on od mene svaki dan trazi.ponavljam gazda od mene trazi da mu vratim te 9400 eura i to da mu gi dam tako na tuci i onda on mi garantuje da nece da pokrene nista protiv mene.ja mu kazem pa dobro gazda ako ti vratim ja te pare sta ce biti onda.on mi kaze ne sekiraj se nista necu te prijaviti u policiju ali ce izjavu koju sam ja svojerucno pisao pazite sad ne radi njega ,nego radi moje dobro ostati kod njegovog odvjetnika gde je izjavu navodno deponovao .mozda sam ja budasla ali on izgleda smeta da sam mentol.sta mislite o svemu ovome molim vas za savjet.
  2. hvalavam puno za sve sada savete i odgovore za sada.alo moze molim vas za vas odgovor na sledece moje pitanje :dali moje zdrastveno stanje mogu da upotrebim kao adut pred policiskim i sudskim organima ako moj slucaj ode u taj pravac.unapred hvala.
  3. izvinite psihicki sam bolestan od 2001 godine i sve do sada i za to imam dokumente molim vas za odgovor.
  4. razumem ali kako mogu tvrditi da je papir bio prazan dada celu izjavu sam ja rucno pisao.dalo mogu da se vadim na to da sam u momentu pasanju izjave bio psihicki neuracunljiv jer patim od psihicke bolesti vec dugo vreme tacnije od 2011 godine pa navamo redovo posecujem psihijatra i redovno sam na nekoj terapiji do dana danasnjeg i za sve ove godine na mene su dijagnosticirane 3 vtste psihickog poremecaja :f41.0 panicni poremecaj(epizodna paroksizmalna anksioznost,f41.2 mjesana anoksioznost,f41.3 ostali mjesani anksiozni poremecaji.isto .zbog ovvaj moj psihicki poremecaj patim i od pokacenok krvnog tlaka.i to kad sam pod stresom ili nervozom ili osetim unutrasnji nemir usled nekog spoljnog pritiska izvrsen na mene tlak mi ide cak i 170 sa 120.taj period i ljekovi koje uzimam nisu mi od koristi odnosno oni djeluju nakon izvesnog vremena nekad i 10 dana to traje.za sve ovo imam dokumente.molim vas recitemi dali sve ovo ide u moju korist pred policiskim i dalje pred sudskim organima .molim vas za brz odgovor .
  5. imam isvedoke sadasnji moj kolega a i bivse kolege i koleginice koji mogu da potvrde da je firma radila 2011,2012 godina na crno a i dan danas jos radi.
  6. isam prijavio odma jer izjavu sam potpisao samo u gazdino prisustvo.za ovih njesec dana uspeo sam da prikupim dokaze da firma radi na crno.ti dokazi su smetke na koji stoji roba kola je prodata na crno i na svaku stoji potpis gazde sa kojim potvrdzuje da je uzeo novac.znaci sve te smetke su izdate bez fiskalni racun.dali to menja stvar u moju korist .molim vas za brz odgovor,jer mora da perduzmem nesto.
  7. ako vam nije tesko recite kako bi trebalo da se deluje po hrvatskim zakonima unapred hvala.
  8. radim 10 godina u firmi koja prodaje autoboje ,lakove i dr.pre mesec dana gazda me prisilio da potpisem izjavu svojerucno da sam u periodu od 2011.2012,zaklucno sa sedmim mesecom 2013 godine od firme proneverio 9400 eura.to nije istina ali je iskoristio moje zdravstveno stanje patim od povisenok krvnog tlaka i psihicku boles f41.2.pretio je da ce me prijaviti policiji ima tamo neke veze cak sam ga i cuo kada je pozvao inspektora i rekao mu da ne mora da dolazi jer sam potpisao izjavu.novac koji trazi od mene zaraden je u ducanu na crno bez izdavanje fiskalne smetke.nije mi jasno kako moze da trazi novac od mene za godine za koje je vec napravljena zavrsna smetka.2011 i 2012 god.dal9 da mu dam novac koji bara ili da idemo na sud .pozdrav iz makedonije
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija