Jump to content

NatalijaK

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Rijesenje je bilo pravomocno 21.04.2009 Kada je ovrsna isprava dostavljena ne znam. Postoji samo kako sam vec napisala jedan dokument iz FINE, potvrda o redosljedu placanja na kojoj je navedeno: „ Na temelju clanka 14.stavka 1. Pravilnika o nacinu i postupku provedbe ovrhe na novcanim sredstvima i zahtjeva podnositelja od 18.06.2014 daje se……)
  2. Postovani, Vas molim za informaciju dali je moguce provjeriti dali je nastupila zastara ovrhe. Naime, od Inkasso Gruppe iz Njemacke sam dobila postu te dokumentaciju vezano da moj dug po tekucem racunu iz Hrvatske. Kako je prijedlog za ovrhu bio ispostavljen 11.09.2008 godine, zanima me dali je nastupila zastara. Najnoviji datum iz dokumentacije je bio dokument iz Fine, potvrda o redosljedu osnove za placanje na kojoj je naveden datum 18.06. „ Na temelju clanka 14.stavka 1. Pravilnika o nacinu i postupku provedbe ovrhe na novcanim sredstvima i zahtjeva podnositelja od 18.06. daje se……) Osobno nikakvu ovrhu nisam primila jer sam se godine 2007 preselila u iz Hrvatske. Naprijed hvala za kratku informaciju.
  3. Pozdrav, zanima me slijedeće. Naime prije više od tri godine mi je umrla mama ( otac je živ ) i sestra koja je postala prošle godine punoljetna dobiva njenu mirovinu. Kako ove godine završava školu zanima me slijedeće. U slučaju upisa faksa u Sloveniji dali će ona i dalje zadržati pravo na tu maminu mirovinu ili to samo vrijedi u Hrvatskoj? Unarpijed hvala, Kogelnik Natalija
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija