Jump to content

GUST

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam osnovano trgovačko društvo već skoro godinu dana i ja kao direktor ne isplaćujem sebi plaću niti plaćam zdravsveno i mirovinsko osiguranje. Ne isplaćujem plaću jer je firma mala i još uvijek posluje u gubitku. Da li sam u prekršaju ili je moguće da direktor bude bez plaće? Nisam nigdje drugo zaposlen. Hvala na odgovoru.
  2. Poštovanje, Ja sam dijete poginulog branitelja i primam mirovinu. S obzirom na mirovinu da li mogu biti vlasnik (osnivač) trgovačkog društva odnosno d.. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  3. Ja sam dijete poginulog branitelja i primam mirovinu. S obzirom na mirovinu da li mogu biti vlasnik (osnivač) trgovačkog društva odnosno d.. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  4. Poštovanje, Mene interesira na koji je način moguće stvaranje novih udjela u d.. Konkretno, radi se o stranom ulagaču koji želi uložiti kapital. Sadašnja situacija je takva da postoje dva osnivača sa omjerom 70:30 Osnivači ne žele prodavati svoje udjele nego stvoriti nove! Molim Vas za pojašnjenje. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija