Jump to content

jele1711

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, možda već ima negdje odgovor ,ali ako možete odgovoriti bila bih vam jako zahvalna.Sestra i ja bih uzeli u najam kuću/zgradu s deset apartmana,u Zagebu.Zanima me kako bi bilo to najlakse rješiti s pravne strane?Da li moramo otvoriti firmu?Ako ima tko kakvo rješenje za ovo,bila bih jako zahvalna! Lijep pozdrav!
  2. Dobar dan, imam namjeru baviti se punjenjem smještajnih kapaciteta,i mislila sam otvoriti turističku agenciju ali problem je u tome što nemam položen ispit za voditelja poslovnice i 2.godine radnog iskustva.Zanima me koju bih djelatnost mogla registrirati i da sve bude po zakonu?Ako ima bilo kakav savjet puno će mi pomoći! Unaprijed zahvalna!
  3. Dobar dan, imam namjeru baviti se punjenjem smještajnih kapaciteta,i mislila sam otvoriti turističku agenciju ali problem je u tome što nemam položen ispit za voditelja poslovnice i 2.godine radnog iskustva.Zanima me koju bih djelatnost mogla registrirati i da sve bude po zakonu?Ako ima bilo kakav savjet puno će mi pomoći! Unaprijed zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija