Jump to content

geronimo113

Korisnik
 • Broj objava

  85
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Molim Vas da mi pomognete jer imam jedan veliki problem i vjerujemda mi možete pomoći. Naime, radi se o slijedećem: Imam jednog dragog prijatelja čija je supruga koja je temeljem ostqvinske rasprave dobila pravomoćnim sudskim rješenjem temeljem Zakona o ostavini, svoj dio nekretnina i pravo na tantijeme, pošto je njen otac bio znanstveni radnik koji je objavljivao više knjiga, koje se mogu nazvati streučna literatura, na jednom fakultetu u Srbiji. Isti taj njen polubrat, odnosno dijete kojeg pok. ime sa žžženom s kojom se sudski rastao, otišao je 1988. godine ćivjeti na drugi kontinent.
 2. Molim odgovorite mi da li se naftne platforme INE i AGIP-a nalaze u našim Hrvatskim teritorijalnim vodama ili u Talijanskim, ili se, pak, nalaze u međuteritorijalnim vodama? Hvala unaprijed! Lip pozdrav! ADIO! molimo ne pisati naslove VELILIM SLOVIMA jer DRUGI PUT BRIŠEMO CIJELU TEMU Urednik
 3. Molim za jednu informaciju; kolegica je bila 2 godine na neplaćenom dopustu i vratila se 25. 08. 2008. godine. Molim vas recite mi ima li pravo na godišnji odmor ove godine i kada ga uopće može ostvariti? Molim odgovor jer je stvar jako bitna! Hvala!
 4. Biće se sudac tija provozat ali nije to ok jerbo čoviku je do posla a neko je lud u mozak i malo je maka! ADIO!
 5. Naravno! Prijavite operateru kod kojeg koristite usluge pismenim putem. Kontaktirajte, dakle, službu za korisnike vašeg kod mobilnog operatera i tamo ćete dobiti SVE potribne informacije! Puno sriće! Bog vas blagoslovija! Adio!
 6. Ništa bez specijalističkog pregleda, zdravlje je u pitanju, nek Vam Bog bude na pomoći!
 7. Na Općinskom sudu zastupao sam firmu u predmetu koji je vezan za nepoštivanje pravne i administrativne regulative u svezi odlaganja i zbrinjavanja opasnog elektronskog i elektroničkog otpada (EEO). Visina kazne je =450.000,00 kn, s tim da je usmeni dogovor postignut i zanima me koliki mi postotak pripada u navedenoj parnici bilo po tarifi Odvjetničke Komore Hrvatske ili temeljem određene zakonske regulative? HVALA PUNO I UGODAN DAN ŽELIM! ADIO! BOG!
 8. Lipo vas molim za pomoć: Naime, radi se o tome da želim pokrenuti obrt u smislu linijskom prijevoza ljudi,a pa me zanima koja mi je papirologija potribna i koje sve uvjete moram ispuniti da bi mogao otvoriti navedeni obrt! Hvala lipa! ADIO!
 9. Isto tako, svi vi koji ste u mogućnosti, pomozite obitelji pok. Hrvoja Čustića i nazočite sahrani pok. Hrvoja Čustića! BOG TI DA MIR BOŽJI, DRAGI HRVOJE!
 10. Danas je preminuo odnosno podlegao ozljedama uslijed udarca potiljkom u betonski zid nogometnog igrališta HNK Zadar na Stanovima u utakmici protiv HNK Cibalije iz Vinkovaca. Molim ovim putem da svi korisnici zapale sviću i pomole se za dušu pok. Hrvoja Čustića i da prikažu misu u crkvama diljem Hrvatske i svijeta za našeg dragog Zadranina! POKOJ VIČNI DARUJ MU GOSPODINE I SVITLOST VIČNA SVITLILA MU! POČIVA U MIRU BOŽJEM! AMEN! Nikada te nećemo zaboraviti, dragi naš Hrvoje!
 11. geronimo113

  ZERP

  Vira nas je sačuvala od sotonskih sila koje su nas tile pokorit u Domovinskom ratu, danas je to EUkoja u svom Ustavu ne priznaje niti Boga niti čovika, kao ni sve nas koji smo se krvlju izborili za svoju slobodu, pa će nas sačuvat i ujedinit dodatno i ovom prilikom jer dragi Bog se vazda pobrine za svoje jude! Bog vas sve blagoslovija! ADIO!
 12. geronimo113

  ZERP

  Bez brige, brale, moj odred za čistoću je uvik spreman! Lip pozdrav svim hrvatskim bojovnicima! (poglavito onima socijalno ugroženima i minoriziranima te u Haagu!) Adio!
 13. Lipo vas molim za odgovor! Naime, pristupio sam ispred firme u kojoj radim radi izlaganja obrane i predmet je riješen u našu korist- Vrijednost spora je =450.000,00 kn, pa me zanima kolika mi naknada pripada odnosno u kojem iznosu pošto je predmet riješen u našu korist! Lip pozdrav i hvala! Adio!
 14. Osim gore navedenog, potrebno je napraviti ponovni uvid u zemljišne knjige, jer morate biti svjesni toga da Zk izvadak vrijedi 6 mjeseci a osim toga, uvid u stvarno činjenično zemljišnoknjižno stanje je i potreban da bi se izbjegle i sve nedoumice u svezi s vlasničkim odnosima! Lip pozdrav! Adio!
 15. Tako je naravno da se i u prigovoru mogu navesti nikako indicije nego stvarno stanje stvari koje je dovelo do počinjenja prekršaja!
×
×
 • Napravi novi...