Jump to content

hezawizard

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, prijavio sam se na moj-posao na natječaj care assistent, u engleskoj, vitamor uk tvrtka i danas dobijem odgovor, tj. čovjek me nazove. Pričao je hrvatskim jezikom, vrlo uljudan, susretljiv i tako to, neki kao posrednik njihov, i objasnio mi ukratko o čemu se radi. Naime, čovjek je rekao odma da ja prema njemu nemam nikakvih financijskih obveza. Ali on ugovara razgovor sa MST agencijom nekom, s kojom ja potpisujem ugovor i koja mi otvara tvrtku i osigurava posao, neki kao self employment company naveo mi je neke mjesečne troškove i tako to, al najviše me brine ovo sa otvaranjem tvrtke i to, jel imao netko slična iskustva ili ima savjet, bio bih jako zahvalan, hvala unaprijed evo malo sam nejasno to sve i nabrzinu napiso, pa evo dokument koji mi je poslao i u kojem je sve jasnije napisano http://www.scribd.com/doc/213561527/Ukratko-CA-DW
  2. poštovanje, molio bih pomoć, i ako je moguće što prije, hitno je, ali za svaku pomoć unaprijed hvala naime, radi se o kući iz obnove, koju je država dala mom stricu, i koja je pod najmom ako se nevaram... e sad, on želi tu kuću meni ostaviti, ali se nemože prepisati jer nije zapravo njegova već od države, kako bi išao proces neki da ta kuća meni ostane kao nasljeđe ili nešto drugo, da li bi imalo ikakvog efekta ako bi ja postao skrbnik strica?
  3. još nešto, a kako ide ta prisilna naplata, pošto nemam ni prihoda ni imovine jer živim sa roditeljima, jel mogu oni sjesti na imovinu roditelja ili nešto slično
  4. uf, hvala puno ma da je sutra ić radit, išo bi, ako je ovo što kažeš istina, onda si me oraspoložio momački
  5. hvala na odgovoru da, to sam čitao taj zakon ali nije mi jasno, jel nakon neuspjele prisilne naplate, dobijam rješenje za zatvor, da mi nebi policija pokucala na vrata ili me pozivaju na taj rad, kako to ide, to mi nikako nije jasno, da odem sutra do suda ili u policiju, negdje se raspitat, gdje?
  6. ovako, ispričavam se ako ovo pišem u kirvoj temi, još sam malo pod dojmom, maloprije me iznenadila eto plava koverta (j**** čovjeka kojeg nije jel) prije 2 godine vozio pijan, 1.3 napirio, 3 tisuće kuna kaznu mi odma napisala gospoda u plavom, žalio se i evo stiglo, smanjili mi sa 9 mjeseci na 2 mjeseca oduzimanje dozvole a novčana kazna ista, samo eto baš su mi onako od srca dali da to platim u ratama u roku 4 mjeseca, baš im fala e sad, pošto sam nezaposlen, živim sa roditeljima, nemam nikakve imovine na svoje ime, jel postoji nekakva šansa da se plati dobrotvornim radom, i ako postoji, što mi je činiti, hvala unaprijed na bilo kakvoj korisoj informaciji edit: stvarno bih bio zahvalan ako bi netko mogao pomoći, pa da već sutra stignemotić obavit što se obavit mora, ako se uopće sad nešto i može koliko sam shvatio ovako čitajući malo, sad ide prisilna naplata ako neplatim jel, pa ako to neuspije, a neće, onda ide zatvor ili pak taj rad pa ako neželim radit onda zatvor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija