Jump to content

bp.info

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ima na moru jedna izreka koja kaže:" Budi pošten pa poji g****!" Nažalost, onaj koji pošteno radi taj mora zatvarat vrata i ljudima davat otkaze!
  2. Poštovani, Radi se o obrtniku na moru, čiji je vlasnik uz to i državni inspektor! Počinje radit prije svih ostalih obrtnika bez dozvole za rad, niko ga nedira, na površini koja prelazi barem dva puta veličinu prostora na kojem može raditi itd....ima togaaa jako puno!!!! Molim za savjet, kako postupit u ovom slučaju. U ime onih koji uredno posluju i ponašaju se odgovorno!!!! Molim za savjet!!!! Hvala!
  3. Poštovani, trenutno sam na stručnom osposobljavanju i od HZZ-a primam naknadu od 1.600,00 kn. Od 1.7. 2013. uz tu naknadu imam pravo i na naknadu za putni trošak. Međutim, ja za poslodavca paralelno uz stručno osposobljavanje radim i na ugovor o djelu, te dogovoreni iznos dobivam na način da mi se jedan dio iznosa isplačiva kroz naknadu za putni trošak. Moje pitanje je sljedeče; dali mogu, s obzirom na gore navedenu situacije, dobivat paralelno dva putna troška? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija