Jump to content

lopovica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lopovica objavio

  1. Htjela sam platiti, zvala voditelja poslovnice ali su rekli da je roba na otpisu uz prilozeni zapisnik od policije da je ukradena roba. I da, apsolutno ste u pravu. Hvala na odgovoru.
  2. prije svega hvala na odgovoru! na dan kradje sam htjela platiti i svejedno nisu htjeli uzeti novac. nakon price sa voditeljicom poslovnice ispricavali su mi se i rekli da su krivo postupili ali da svejedno ne moram platiti, sto mi je nejasno.
  3. pozdrav svima! neki dan sam privedena u policiju zbog krađe u kozmu u iznosu od 275 kn i sad ne znam sto me ceka. naime, prica id ovako. prije nekoliko tjedana prijateljica je kupila dosta stvari u kozmu medju kojima su bila 2 artikla cije su kutije bile prazne, dosla se zaliti i prodavacice su ju otkantale te sam ja veliki borac za pravdu rekla da cu ja to rijesiti i u 2 navrata u razmaku od nekoliko dana sam ukrala/otudjila ta 2 proizvoda tako da sam ih izvukla iz ambalaze. nakon drugog otudjivanja sam dosla u shoping i one su me iznapadale (s razlogom jelte kriva sam) i pocele se pred hrpom kupaca derati na mene kako sam lopov i slicno, ja sam rekla da cu proizvode platiti ali da cu s njima poslije doci raspraviti vezano za proizvode pritom tvrdeci kako nisam kriva. rekla sam im da cu platiti i ostaviti putovnicu (morala sam hitno obaviti nesto na pola sata) kako bi kasnije sve rijesili. otisla sam iz kozma ne plateci ukradene proizvode od prije i one koje sam kanila kupiti i ostavila im putovnicu. naravno glupa sam sto sam to napravila ali to znam i bez da mi vi sada o tome pricate. prilikom povratka prodavacica se pocela derati na mene i rekla da su moju putovnicu odnjeli na policiju i da sama odem tamo. ja sam otisla ispricala im svoju pricu napravljen je zapisnik i vracena mi je putovnica. nakon mene su na razovor dosle i te prodavacice i pokazale nadzirnu snimku. mene sada zanima sto me ceka? ide li taj moj iskaz u evidenciju, hocu li imati dosje? molim vas za odgovor jer ne spavam vec danima i nikad se nisam nasla u ovoj situaciji. hvala puno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija