Jump to content

babydevil

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Probala sam malo po netu naći nešto o sljedećoj situaciju pa nema baš puno informacija. Molim Vas za informaciju o sljedećem... Moja majka je rastavljena, nezaposlena i nema nikakvu imovinu. Na FINI joj je rečeno da je u blokadi od 200.000 kn (vjerojatno dva kredita u PBZu i ZABI) E sada, s bankama se neda ništa dogovoriti (osim što oni predlažu da dijete digne kredit). Što se s njome može dogoditi u najgorem slučaju? jer realno ona taj dug teško da bude mogla vratiti, to što nešto zaradi preko žiro računa, automatski joj uzmu, ali to nikada neće namiriti tu cifru koju je dužna. Znači, ona nema novaca da im vrati, nema imovinu da proda ili da joj uzmu...šta banke ili FINA rade u tom slučaju?? Hvala unaprijed svima.
  2. samo da se nadovežem kako je taj "pištolj" precizan kad nanišaniš točku i okineš. Cesta na kojoj sam zaustavljena je sve samo ne ravna i na toj daljini na kojoj me "okinuo" (267m) ja sam se nalazila ko zna gdje. U biti ko zna koga je on okinuo, jer je bilo dva auta ispred mene. Tako da sigurno pišem prigovor!
  3. Dakle, situacija je sljedeća. Jučer me zaustavila policija i kao prebrzo sam vozila (izmjerili s pištoljem). Naravno, pisat ću žalbu...jer stvarno ne vjerujem im (kako mogu bit sigurna da je to moja brzina?), a nisam ni potpisala zapisnik i nalog. E sad, što da navedem u žalbi, na što se žalim u tim situacijama?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija