Jump to content

SIRENAS74

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru ,znam da bi to bio inzvanredan otkaz ,ali me zanima šta takav otkaz nosi posljedice meni ,rekal sam da nemam pravo ni na naknadu ni na otpremninu.
  2. Pitanje glasi kako dati otkaz .Ukratko u firmi sam 6 godina ,firma je u lošem stanju seli nas po svojim dučanim ai podružnicama ,tako su i mene ne jednom nego dva puta ,i tu di sam sada ne paše mi nikako ni radno vrijeme ni povezanost linija ,trenutno sam na g.o ali neželim s evratiti viiše ,pitala zasavjet inspekciju rada rekli mi da neka pošaljem meil upravi da ne želim više raditi ,u slučaju da neželim odraditi otkazni rok ,kakve su posljedice po meni s obzirom d anemam pravo ni na naknadu ni otpremnnu.Znači ukoliko s ene pojavim nakon godišnjem šta mogu očekivati.
  3. Nastavak trakavice nakon premještaja u drugu poslovnu jedinicu ,sada me sa 1.12 žele prebaciti na drugo mjesto ,hmm dali oni mogu po zakonu me premještati tako u dva mjeseca na dva drugačija radna mjesta i u drugi grad.
  4. Pozdrav ,imam još jedno pitanje ,trenutno je status quo,poslana sam par dana u taj drugi objekat kao na neku probu ,hmm od tada niko ništa ne govori ,e sada ja neželim tamo ići zbog mnogo razloga ,šta mi je činiti ,dali mogu dobitiotkaz ako ne pristanem na premještaj ukoliko m ešalju ,dali imam pravo tražiti da se i meni nekako udovolji budući sam primorana na to,.a rečeno mi je kao da gledaju moju dobrobit da mi bud ebolje zbog promjen eugovora i plače ,dali imam pravo onda i ja tražiti da se u nekim segmentim audovolji.
  5. Hvala na odgovorima ,hmm upravo to s ei desilo znači bila sam primorana potpisati ugovor ,i sada me sele na drugo radno mjesto sa manjom plačom,a nitko to nije rekao da neću imat pravo na otpremninu ako ugovor potpišem ,šta mi je sada činiti ako sam nezadovoljna premještajem i radnim mjestom ,ako dam otkaz sve gubim ,šta mi je činiti da mi oni daju otkaz.
  6. Poštovanbje imam pitanje .Zanima me dali imam pravo tražiti otpremninu ,budući sam nakon pet i pol godina dobil anovi ugovor tj degradirana san na nižu plaču i niži položaj radim u trgovini bila sam voditelj sada sam prodavač.mOGLA SAM PRIHVATITI ili ne ,prihvatila jer si nemogu priuštiti da budem bez posla.Moja firma ima hipermarket i još tri odvojena dučana ,,mnoge moje kolegice pa i ja poslane na razgovor na te druge dučane žele nas prebaciti jer tamo ima puno ljudi na ugovor i svi dobijaju otkaze a nas bi na njihova mjesta stavili . .Sada me žele prebaciti u drugi dučan ,pitala sam za otpremninu direktor mi rekao da nemam prava ,dali je to istina jer em sam degradirana em sa manjom plačom em me misle preseliti ,ja bi radije uzela otpremninu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija