Jump to content

lele71

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Može li se naknadno potraživati otpremnina s obzirom da sam potpisala izjavu o odricanju od iste? Sada sam na birou i nemam više nikakve veze s firmom u kojoj sam radila 11 godina. Srdačan pozdrav!!!!
  2. Izjavu sam potpisala, naravno bez datuma, i s 1.12. sam na HZZ-e kao tehnološki višak. Direktor će staviti datum kada njemu bude odgovaralo. Gubim li sada pravo na otpremninu? Napominjem da sam izjavu potpisala pod pritiskom od strane mog poslodavca!
  3. Radim svoj posao, jer ga volim i uživam u njemu, ali zbog mog odbijanja potpisivanja izjave nešto mi šef sprema. Od ostalih djelatnica koje su na određeno čujem da će me prebaciti u drugu prodavaonicu i tamo dati otkaz kroz mjesec dana. Što mi je najbolje učiniti i trebam li već sada tražiti pravni savjet kod odvjetnika, jer izgubit ću sve, svih 11 godina bez dana odmora, slobodnog, bolovanja i sl!!!????:tupan:
  4. Poštovani! Radim u privatnoj tvrtki 11 godina, imam ugovor o radu na neodređeno. Prije par dana poslodavac je najavio zatvaranje trgovine u kojoj ja radim, a meni otkaz kao tehnološkom višku sa svim pravima na HZZ-e. Od mene je zahtijevao da potpišem izjavu o odricanju od otpremnine, koju ja nisam htjela potpisati i to je isto zahtjevao idućeg dana, a kada ja nisam to učinila otišao je ljutit i od tada ne razgovara samnom. Situacija nije nimalo laka, jer svaki dan dolazi po utržak, ne pozdravlja i ne pita ništa. Znam da će mi nešto učiniti tako da ostanem bez ikakvih prava, samo ne znam šta. Molim da mi pomognete s savjetom i kome se trebam obratiti da zaštitim svoja prava i sama sebe od ljutitog poslodavca! Unaprijed zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija