Jump to content

problemos

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa eto po Vašim cijenjenim komentarima problema nema. Ja sam jednostavno laik, vidim da je gospodin "aktiviravši" punu zadužnicu sklon nepravičnosti. Inače je poznat u kraju kao "mešetar" i moćnik pa pušem na hladno i strah me je. Ako imate još kakav savjet slobodno mi napišite, pa možda i da mi preporučite odvjetnika koji bi uvidom u cijeli predmet "procijenio" situaciju i da to povoljno riješim. Puno Vam hvala na vremenu koje ste odvojili za moj slučaj.
  2. Kao prvo hvala na trudu. Da to su bile izjave na zadnjem rocistu. Mene zanima što da poduzmem jer je otac u meduvremenu preminuo,a ishod mi je nejasan jer nemam odvjetnika.
  3. Ukratko, moj otac je sa dotičnim gospodinom dogovorio otkup gradilišta u zamjenu za građevinske radove kod navedenog. Ja sam potpisao kupoprodajni ugovor za gradilište, te mi je tom prilikom kod bilježnika dotični "podvalio" i papir o pozajmici kao "osigurač". Otac je 3 godine odrađivao građevinske poslove i u jednom trenutku, taman pred zakonsku zastaru pozajmice, gospodin je aktivirao pozajmicu i tuži me za puni iznos pozajmice (20.000 Eur) makar je ostalo puno manje od iznosa pozajmice za odraditi (cca. 3.000 Eur). Na ročištu su i taj gospodin i njegova žena svjedočili da ja nisam primio nikakvu pozajmicu (novce), a otac je sudu predočio odrađene situacije. Kakve su šanse da dotični gospodin dobije parnicu, tj. da li je moguće da ću morati vraćati nešto što nisam primio i to u tom punom iznosu? Uzima li sud u obzir njihove izjave da nisam primio novac ili se "slijepo" drže tog papira-pozajmice? Što mi je činiti? Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvom savjetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija