Jump to content

josip123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je josip123 objavio

  1. Dakle, jedino što može biti problematično je zemljište. Ukoliko je zajedničko ne bi smjelo biti problema. Očito se po pitanju privatnosti i sigurnosti (pod sigurnost smatram period kad nema radnika, nema u stanu nikoga pa je nekome jednostavno zapravo provaliti jer ima skelu) ne mogu stanari žaliti. Hvala puno!!!
  2. Puno hvala na odgovoru! Samo još jedna stavka, dakle u navedenom zakonu se spominje uporaba tuđeg zemljišta za postavljanje skele. Ali ovdje je riječ o dvorištu kuće, koje je praktično zajedničko zemljište. Sad, da li znate da li je onda u tom slučaju potreban pristanak 51% stanara ili 100% stanara za postavljanje skele? Hvala još jednom!
  3. Pozdrav! Živimo u manjoj stambenoj zgradi/kući gdje je samo 5 stanova. Zanima me da li je za postavljanje skele za potrebe renoviranja stana na zadnjem katu potrebna suglasnost drugih stanara? Pitam po aspektu privatnosti a i sigurnosti svih drugih stanara koji žive na nižim katovima. Hvala!
  4. Poštovani, upravo adaptiramo krovište zgrade sa 5 stanova. U istu smo ušli zajednički i jednoglasno. Međutim predstavnik stanara uredno odobrava dodatne radove, 3 vlasnika su za ista 2 nisu. Neki radovi nisu neophodni a neke je moguće bolje i jeftinije izvesti, ali predstavnik nema sluha za to. Zanima me da li je dopušteno sve stanare opterećivati dodatnim troškovima? Da li je zaista dovoljno 51% pa da svi moraju ispaštati financijski? Hvala puno! Josip
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija