Jump to content

Vesna-zg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dragi moj, uvjeti za bolji djetetov život nisu samo novac nego i ljubav prema njemu. Njemu nije nimalo stalo do djeteta. Prije 9 godina ga uopće nije bilo briga za nas te bi vikende provodio na poslu umjesto sa nama te sam tada zaključila da ne želim imati ništa s njim. Žalosno je da nažalost u Hrvatskoj ima i takvih majki koje svoje dijete već s godinu dana ostavljaju u jaslicama i idu ganjati svoju karijeru, a za djecu i boli. Ja to svojoj kćeri nikad nebi mogla napraviti.
  2. Vesna-zg je napisao Da li to mogu tražiti od suda u Hrvatskoj pošto je "Hrvat" ili to moram slati u Švedsku. Našeg suda. Da li da tražim 1000€? Mislim da bi to bilo OK jer je sud prije donio odluku da je alimentacija bila oko trećine njegove plaće. Vesna-zg je napisao Da li ga mogu tužiti zbog zanemarivanja djeteta jer u presudi piše da bi kćer trebao viđati 2 puta tjedno? Nemojte to raditi. Zašto ne. To je i djetetovo pravo da viđa oca, a ne samo da dobije njegovih pišljivih 1900 kn koje mu jedva pokriju osnovne troškove. A đubre otkako se oženilo nekom tamo kurvetinom uopće ne želi vidjeti svoju kćer, a onda još i traži od mene da ju dam da ju uzme na tjedan u Švedsku da dijete gleda kako on jebe tu svoju kurvu. Mislite da je mojoj kćeri lako kad joj moram objašnjavati kakav joj je otac. Vesna-zg je napisao Da li su sada kad smo ušlu u EU takve stvari jednostavnije? Trebale bi biti, ali još uvijek je premalo vremena prošlo da bi se mogli izvući neki relevantni zaključci. Da li ga može Hrvatski sud prisiliti da dostavi svoja izvadke za svoja primanja? Htjela bi da se može sve riješiti ovdje u Hrvatskoj. Što nebi sad sve to bolje trebalo funkcionirati sad kad smo ušli u EU?
  3. Bivšem vanbračnom suprugu prije 9 godina sud je odredio da plaća 1900 kn. Ja sam tada tražila 3000 kn jer nisam bila u radnom odnosu (brinula o djetetu sama za koje njega nije bilo briga), a on je zarađivao 9000 kn (6000 službeno i 3000 na ruke), ali sud nije priznao dio na ruke. Cijelo to vrijeme kćer bi došao posjetiti jedva 4 puta godišnje. Prije 2 godine se preselio u Švedsku i od tada uopće ne posjećuje kćer, ćak ni kad bi se doteturao na dopust u Hrvatsku. Prema prićanju njegovih prijatelja sam ćula da zarađuje oko 3000 €. Kako mogu tražiti povećanje alimentacije? Da li to mogu tražiti od suda u Hrvatskoj pošto je "Hrvat" ili to moram slati u Švedsku. Koliku bi alimentaciju mogla tražiti ako on zarađuje 3000 €, a ja nemam primanja? Da li ga mogu tužiti zbog zanemarivanja djeteta jer u presudi piše da bi kćer trebao viđati 2 puta tjedno? Da li su sada kad smo ušlu u EU takve stvari jednostavnije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija