Jump to content

Ropos

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pokusat cu malo objasniti situaciju, da me posavjetujeteu vezi zalbe: Bio sam u lijevoj traci..., bilo je 15-ak automobila u koloni i policajci tamo gotovo uvijek propuste sva vozila iz te kolone, bar prema mom iskustvu. Ovaj puta sam se malo zamislio i nisam uocio kako se policajac poceo okretati u smislu da je iz moga smjera promet zabranjen. Nije se jos potpuno okrenuo i NIJE propustio vozila u toj drugoj ulici. Ja sam usao u raskrsce, ali nisam prosao kroz njega. Stao sam na 2-3 metra od policajca, i on me zvao blize k sebi (dublje u raskrsce) da mi kaze da ga pricekam na autobusnoj postaji. Ja sam tada imao mogucnost vratiti se u rikverc nazad u svoju kolonu, ali sam ipak poslusao policajca i time prosao kroz raskrsce. Napominjem kako vozila u susjednoj ulici nisu krenula, nisam ih ugrozio, a ni pjesake.
  2. Nazalost, uz novcanu kaznu po članku 32. st.1. Zakona sigurnosti prometa na cestama dobio sam i mjeru zabrane upravljanja 6 mjeseci po članaku 58. Prekrsajnog zakona. Zaliti cu se obzirom da nisam nikoga ugrozio Da li zalba odgadja izvrsenje zabrane upravljanja ?
  3. Pozdrav, molim savjet ako netko ima iskustava. Naime, jucer sam se nazalost zamislio i proletio kroz raskrace na kojem je prometni policajac regulirao promet. Nazalost, nisam uocio da je taman prije nego cu uci u raskrsce se okrenuo i odobrio prolazak autima iz drugoga smjera. Nije bilo ni blizu sudara jer drugi auti jos nisu ni krenuli. Rekao je da cu nalog dobiti kuci, odnosno da odmah to ne mogu platiti. Kakvu kaznu mogu ocekivati? Da li je vozacka dozvola u pitanju? Thanks
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija