Jump to content

pulezanka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. drž se stara... ...katastrofa je to što ti se dogodi ni krivoj ni dužnoj...znaš što...bitno je samo jedno da ćeš se ti i tvoj braco izvući iz tog sranja, vjeruj mi...i ja sam u dubokim g...i moji starci su se razveli i nastavili živjet dalje zajedno, nastavili su se mlatit međusobno, mlatit mene...ma da ti ne pričam...uglavnom na kraju sam se neizlječivo razbolila...čuvaj svoje živce. danas si gladna, možda ćeš biti i sutra, ali preživjet ćeš. drži se brata, vjeruj njega jedinog imaš do kraja. ...gadno je ostat sam...vjeruj...imaj vjere...ja brijem da se sve to događa jer nam je na kraju suđena nekakva sreća, pa ne može život biti baš takva k...a! i najbitnije...moramo se pazit da ne postanemo slike i prilike naših roditelja...to bi bio zadnji užas!!! što misliš o tome?
  2. ...zahvaljujem svima koji su se javili...zbilja puno znači kad te netko razumije i kad ti netko iskusniji da savjet... Puno Vam hvala svima!!!!!
  3. Imam 22 godine i iz Pule sam, studentica sam 2 godine turizma u Zagrebu, radim u turističkoj agenciji, živim s dečkom...naizgled...kud ćeš bolje! Međutim, već 6 mj. redovno se viđam sa psihologom zbog trauma koje nosim od ranog djetinjstva. Tata mi je alkoholičar, a mama po nekakvoj mojoj dijagnozi psihički neuravnotežena i depresivna osoba. Da skratim priču...za svoj 20 rođendan kpoklon od mojih roditelja je bio da me tata premlatio, a mama se nagutala Normabela. Kako nisam više to mogla trpit otišla sam na policiju i na Općinski sud u Puli i prijavila tatu za fizičko zlostavljanje...sve je to završilo kod javnog tužitelja koji sada traži 16 mjeseci zatvora za tatu. No to je sve bilo prije 2 god. i puno toga sam postala svjesna kroz to vrijeme. Nisam sigurna da je za svo to nasilje kriv samo moj tata, jer se pokazalo da je mama strašan manipulator i skroz loša osoba. Znam da je sve ovo ružno za reći o vlastitim roditeljima i teško je cijeli život napisat u par redaka...mene zanima slijedeće...ako ja dođem na sud i kažem da ja nisam za to da mi starog strpaju u zatvor, a da mama likuje nad time, nego da sam za to da ih se oboje pošalje na nekakvu rehabilitaciju, da li ću ja zbog toga biti pravno kažnjena...jer zbilja tata nas je tukao fizički, ali mama ubija psihički? Molim savjet!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija