Jump to content

ivanaplava

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa kažu da lipota otvara sva vrata:0 ccc... Bila san u načelnika koji mi je isto reka da iman fore do 1.12. tako da, ja se ne razumin pa... Vama hvala na komentarima, valjda će prigovor uspit;)
  2. Policajac mi je rekao da kaznu mogu platiti ili se žaliti u roku 16 dana, iako na papiru piše 8. Jel to istina? I je li kazna zbog alkohola prekršajno ili kazneno djelo?
  3. p.s. Dobivam li kakve kaznene bodove i šta to uopće znači? pojma neman jer nikad nisan ništa dobila...
  4. Hvala vam, zaista. Na konkretnom i detaljnom odgovoru kakav bi i ostali službenici trebali dati, a ne samo napisati kaznu pa se ti misli. Razumin da ima svakakvih vozača, al time ispaštamo mi koji se eto jednom nađemo u krivu.
  5. to se dogodilo u prošlu subotu, prije 6 dana. Znači, ja mogu već sutra poslati prigovor? I mogu li u njemu naglasiti da želim da mi sve obavijesti šalju na drugu adresu jer trenutno nisam na adresi koja mi je na osobnoj?
  6. Postovani, da ne duljim zasto i kako se dogodilo, prijeci cu odmah na stvar. Naime, dobila sam kaznu od 1000 kn i oduzimanje vozacke dozvole 6 mjeseci zbog voznje pod alkoholom. Namjeravam platiti kaznu u roku od 8 dana, a vozacka je trenutno u mene. Zanima me mogu li pisati prigovor na duljinu oduzimanja dozvole cim uplatim 1000kn (i uplatnicu kao dokaz poslati uz prigovor) ili moram cekati da mi prvo dode nekakva obavijest da ce mi se dozvola oduzeti pa tek onda mogu prigovoriti? 1. mi je put pa nisam upoznata s procesom... Hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija